-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Bir Facebook sayfası etkili ve işe yarar bir yöntem ile nasıl kasılır.Beğeni nasıl artar.Gerçekten şu an bana lazım olan birşey.Cevaplarınızı bekliyorum.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam bende makale sandım :D benimde ihtiyacım var bu bilgiye :D
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Boyle bir sorunun cevabini burda basitce vermezler lutfen kendiniz arastirip bulmaya calisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gerçekten çevrede görüyorum adam sayfayı açıyor 1 ayda 20 bin beğeniye ulaşıyor.Ve etkileşim oranıda yüksek.Benim şu an 5k sayfam var ve bunu en az 20k yapmak istiyorum.Bu denli bir sosyal ağın hiç mi yok acaba beğeni arttırma yöntemi :D
Ek Olarak:
Arastıra arastıra bir oldum ama sonuca ulaşamadım.Neden vermesinler ki insanlık öldümü :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
:D :D :D :D reklam diyorlar genelde. Ya facebook reklamı yaptırın ya da güçlü beğeni kitlesi olan facebook sayfalarından reklam alın diyorlar :)
Diğer türlü güzel paylaşım, beğeniye / yoruma / paylaşıma teşvik etmekten başka yapılabilecek birşey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam facebook sayfası kasıcaksın ne olacak face içine etti hayran sayfalarının bir paylaşım yapıyon 20 kişi zor görüyor paraya döktü her şeyi kasıcaksan twitter sayfası kas.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı
Hocam facebook sayfası kasıcaksın ne olacak face içine etti hayran sayfalarının bir paylaşım yapıyon 20 kişi zor görüyor paraya döktü her şeyi kasıcaksan twitter sayfası kas.
Kesinlikle haklısınız hocam. 85klık sayfada 300 kişi anca 5klık sayfamda 70 kişi anca görüyor.Twitter'ı nasıl kasabilirim. nasıl kasabilirim hocam.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiti bol bir siten varsa splash koyarsın. Ama yine de en iyisi uygun kategoriye göre reklam vermek. Ayrıca sitede ki her konuyu kesinlikle facebookta paylaşma. Sadece ilgi çeken konuları paylaş ki diğer insanlar da paylaşsınlar....
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Asp.net Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Sayfa kasan firmalar var ancak bunların çoğu fake boş hesap yolluyorlar sayfaya birşeye yaramıyor. 20 tl ye 10 - 15 bin kasan kişi bulabilirsin. Ancak önemli olan şey bu değil. Önemli olan gerçek insanlara hitap edebilmen face reklamı kullan dicem oda çok para istiyor. Sen biraz fake kasıp sonra videolu paylaşımlar yükleyerek sayfana ( sayfa videoyu upload etmenden bahsediyorum ) güzel videolar paylaşıldıkça yayılır beğeni gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
twitter takipçi kasımında fake uğraşmayın boşuna paranız gider. takibe takip ile yapın birde yanına manaflitterden pro üyelik aldın mı oh mis :D