-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar bugunde sizlere İnternette bulduğum İllustrator de tek tıkla böyle şahane efektler verebilmeniz için bu dosyayı paylaşıyorum. Shift + F5 komutuyla illustrator’de graphic style panelini açıp ordan yükleyebilirsiniz. Yazınızı oluşturun graphic style’den istediğinizi seçin ve tek tıkla harika efektlere dönüşssün.
İndir
Kaynak :
http://sezerokcu.net/grafik-tasarim/3-adet-illustrator-grafik-stilleri
grafikaraci.com - Tasarımın Kolay Yolu
tozlukalem.com - Tarihin Tozlu Rafları
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
yukarda yazdığım yazıyı okursan anlarsın benim olup olmadığını benim tasarımlarımlarım demedim burda anladın ? Konuyuda baltalamaya gerek yok tasarım benim olsa benim tasarımlarım diye kocaman yazardım rahat ol gece gece bunu araştırmışsın ama değmez yani. eline bişey geçmez sadece internette gezerken bulduğum güzel grafik stilleri ve forumda paylaşıyorum oraya benim ismimi yazdım diye benim olduğu anlamına gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sezer bey delallenmeye gerek yok.
Tesadüfen bende bir gfx arşivine baktığımda demeekki aynı paylaşımı görmüş olacağımki size sordum. Sizde evet bana ait değil amacım paylaşım derdiniz kafi olurdu.
Saygılarımla.
Siz Çoksunuz. Biz Türk !
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bu sorunla bende çok kez karşılaştım :) Her yazımın başına "internette bulduğum" yazısını eklerdim. Yine bu tarz olaylarla karşılaşırdım :) Önemli olan iyi niyetli olmak. Göktürk arkadaşımızın kötü niyetli oldugunu sanmıyorum. Tatlıya bağlayın ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
göktürk adlı üyeden alıntı
Sezer bey delallenmeye gerek yok.
Tesadüfen bende bir gfx arşivine baktığımda demeekki aynı paylaşımı görmüş olacağımki size sordum. Sizde evet bana ait değil amacım paylaşım derdiniz kafi olurdu.
Saygılarımla.
Tamamdır
OrhanYayla adlı üyeden alıntı
Bu sorunla bende çok kez karşılaştım :) Her yazımın başına "internette bulduğum" yazısını eklerdim. Yine bu tarz olaylarla karşılaşırdım :) Önemli olan iyi niyetli olmak. Göktürk arkadaşımızın kötü niyetli oldugunu sanmıyorum. Tatlıya bağlayın ;)
Sorun yok zaten
1 kişi bu mesajı beğendi.