not4wm adlı üyeden alıntı
2.500-3.000 TL ye aylık 200-300 TL gelırlı bir site alırsın. 1.000 Tl de bı kenara koyarsın Seo suydu, tanıtım yazısıydı vs. yaparsın parayı ıkı ye katlarsın ;) Bu arada tanıtım yazdırılcak sıteye ıhtıyac olursa buradayım :D :D
Bende öyle düşündüm ancak hangi alan olacak diye kararsız kaldım oyun indirme sitesi düşünüyordum daha çok, yada film..
Legal siteler pek gelir bırakmıyor aslında..
Veyahut kadın, sağlık üzerine düşünüyorum.
Üstad legal sitede pek gelir bırakmıyor ya , bence yani.
Balerin adlı üyeden alıntı
Bence bi site alıp yatırım yapmalısın hem elindeki bütçeden para artar hemde daha iyi gelirler sağlıyabilirsin.
Öyle düşünüyorum hocam bende.
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
bu konular hep genelde sitelere yatirim fikirleri veriliyor.
Ben sizin yerinizde olsam siteye degilde baska yerlere (internet aleminden uzak) bir alana yatirim yapardim. Geriye kalan parayida illaki site istiyorsam siteye yatirirdim.
Sitelerden cok kazanmak o kadar kolay degil bilgi ve emek cok istiyor.
Güzel gelirli bir site satin alirsin bir hafta sonra pek anlamadiginiz icin batirirsin (biraz abartarak konustum) ama genelde böyle :)
Üstad ben sana şöyle söyleyim, adsenseden aylık gelirim 1.000$ civarındaydı, günlük 50$ aldığımda oluyordu 2010 senesinden 2012'nin son aylarına kadar böyle gitti kazancım ondan sonra kazançlar düşünce komple elden çıkardım hesabı ve siteleri.
Yani anlayacağınız bilgiliyim az çok bu işlerde, site üzerinden gelen geliride site dışındaki işlere ayırmak istiyorum.
Ticaret yani.