ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Bildiğiniz gibi ingilizce dil olarak keyword olayına daha uygun kelimelere sahip.Fakat biz sondan eklemeli dile sahip olduğumuz için bazen anahtar kelimelerin sonuna de, da nın , nun geliyor.Bunları atladığınız oluyor mu ?
Örneğin : Blogunuz için doğru tema seçimi nasıl olmalı başlığı aşağıdaki gibi de olabilir:
Blog doğrutema seçmek
Blog doğru tema seçmek için yapılması gerekenler gibi gibi
Ne dersiniz
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu durumla en çok arama yaparken karşılaşıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İnsanlar hız beklediği için aramalarıda en kısa şekilde yapıyorlar, yani "wordpress ücretsiz kişisel blog için temalar" diye arama yapmıyorlar, bunun yerine "wordpress blog tema/teması" şeklinde arama yapıyor.
Saçmaladığım benim çok oluyor, özellikle bloga eklediğim resimlere alt etiket girmem gerekiyor ve bazen kelime kalmıyor yani çok resim ekliyorum hepsine anlamlı alt etiket girmek mümkün değil, mecburen bir resim diğer resimleri besleyecek şekilde oluyor. Hayday taktikleri, hayday taktik diye gidiyor örneğin bir yazımda resimler arttıkça daha ana kelimelere "hayday" "taktik" falan diye gidiyor.
Saçmalamak yerine ana kelimelere çalışın bence...
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
insanlar anahtar kelimeyi direkt aradığı için bunun yazı başlığında olması önemli bence.Saçmalasak da google bunu seviyor sanırım :)