selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Her siteye bir basit seo uzmanı gerek sloganı ile yazıma gireyim :)
Paravan blog oluşturmak istiyorum ben. Bu işin mantığı çok basit ancak diyelim ki 5 tane paravan blog oluşturdum. Ben bu paravan bloglara her gün yada iki günde bir yazı girsem diye düşünüyorum ama ben bu bloglara nasıl içerik üreticem. Yani onlara ayırdığım zamanı bloguma ayırsam daha mantıklı olur gibi geliyor bana.
O yüzden paravan blog sahiplerine soruyorum. İçerikleri nasıl üretiyorsunuz?
Kendiniz mi yazıyorsunuz?
YAzdırıyor musunuz?
Yada neler yapıyorsunuz? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı şekilde bende merak ediyorum konuyu takipteyim...
blogspot lu bir blogu kasmak yerine asıl sitemi kasmak daha mantıklı geliyor amaç tam olarak nedir :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çok da faydalı yazılar yazmayacaksınız, yazı olsun site dolsun diye bakacaksınız. Yani tutup da ne yazsam diye düşünmeyin tabi o zaman dediğiniz gibi asıl bloga yazmanız daha mantıklı olacak.
Paravan blogun seo'ya katkısının yanında ufkunuzu açar, örneğin bir yazı yazarken size daha güzel bir konuyu çağrıştırır bunuda asıl bloga yazarsınız..
1 kişi bu mesajı beğendi.
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Başka fikri olan yok mu :D
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
blogçuluk
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben paravan bloglaraa bol miktarda kopya içerik hazırlasam daha sonra oradan link alsam bunun bir faydasını görür müyüm ? Çünkü özgun içerik ile ugrasılmaz 10 tane paravan olsa hepsine nasıl ozgun yazılcak öle değil mi ?
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hocam öncelikle spinleme ve özgünleştirme programları var. Programda email ile yazi gonderme özelliğide var. Buna bir yazı giriyorsunuz tuşa basıyorsunuz programda spinleyip sitelere ekliyor. Genelde bu şekilde yapılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Paravan bloglar için spinner kullanıyorum. Yazıları topluyorum. Spinliyorum. Sonra paravanlara ekliyorum. Şu ana kadar bir zararını görmedim. Aksine çok faydası oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum paravan blog dediğin, öyle ahım şahım düzenleme ya da içerik isteyen bir şey değil. paravan blogu yayınlarsın, içine 1 ay boyunca günde 1 adet doğru düzgün yazı girersin. 1 ayın sonunda paravan blogun için güzel bir seo çalışması yaparsın. sonraki süreçte de 6 ayı doldurana kadar haftada 1 adet yazı yayınlarsın ya da ayda 1 adet yazı yayınlarsın. hepsi bu. abartılacak bir durum yok. seo çalışması yapman şart ama.
bununla birlikte; paravan bloguna aslı blogun/sitenin backlinkini koyduktan sonra asıl bloguna/sitene da paravan blogun linkiyle ilgili bir çalışma yapma sakın. bir de asıl siten için 3-4 tane paravan blog açmanı öneririm. ama her biri de farklı platformlardan olsun. mesela; asıl siten wordpress ise, paravan blogların; "blogger, tumblr, webnode..." gibi sistemlere ait olsun... benden bu kadar :)
başka merak ettiğin varsa sorabilirsin...