lostyazilim
tr.link

Sitemi Hangi Amaçla Kullanayım

5 Mesajlar 625 Okunma
acebozum
tr.link

demirelplus demirelplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar wordpress blogu ilk defa elime yüzüme bulaştırdım artık bunaldım sitemi hangi amaçla kullansam daha iyi olur adsense aldım forum olmaz zaten anca yine blog ooffff

sitemin domain : demirelplus.com

elektronikssl
webimgo

FiratKaratas FiratKaratas SınırDışı Edilen Grafiker Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafiler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
Love Wordpress hocam
JackkerL

kişi bu mesajı beğendi.

demirelplus demirelplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

:) sorry ı don't understand

FiratKaratas FiratKaratas SınırDışı Edilen Grafiker Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafiler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
We you do not dat locked we lose :D hocam şaka maka ama blogun hakkını anca wordpressle alırsınız ne gibi sıkıntılar çıkardı bu sistem size temadan kaynaklanan problemlermi

wmaraci
wmaraci

chaosen chaosen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Çok detaylı bakamadım ama blog'da özgün yazılar yok ve miyadı dolmuş bilgiler var gibi görünüyor. PHP de anlattığınız login formu ancak PHP ye yeni başlayanlara hitap edecektir ve bu tarz çok site var. Ancak gerçek bir web programcısı için güzel bir blog yok denecek kadar az..Şimdi bu noktada ben size 2 alternatif önereyim.

1- Eğer programcıların ilgisini çekmek istiyorsanız onlara arayıp kolay kolay bulamayacakları bilgiler vermek. Bir framework öğretin, mesela Laravel. Bildiğimiz HTML CSS değil de, Photoshop ile Flat dizayn nasıl hazırlanır, nasıl CSS ye aktarırsınız gibi bir kaç seri sürecek yazı dizileri hazırlayın. Yeni nesil CSS tasarımlardan örnekler gösterin. Scroll bar rengini değiştirmek yerine 960 grid anlatsanız daha çok makbule geçer. Bakın şu forumdaki insanların bir çoğu grid sistemde altın oran duymamıştır. Öyle grid deyip geçmeyin, insanlara anlatabileceğiniz o kadar çok şey var ki. Zaten buradaki herkes yeni bir şey öğrenmek istiyor. Scroll bar renginin değiştirilmes internet icat edildiği gün milyonlarca sitede anlatıldı zaten, 2014 te neler var ona bakmak lazım.

2- Eğer o kadar fazla emek sarfetmemek, sadece grafik paylaşmak istiyorsanız öyle tek tük PSD ler değil de, koleksiyon şeklinde PSD ler verin. Yani mesela "En iyi 15 wordpress teması", "En iy 20 yazı efekti" gibi.. Bence tek bir PSD dosyasından daha çok ilgi çeker. Araya bir kaç premium website tema, stock image, indesign template vs ekleyip referans linkinden satış komisyonu almayı umabilirsiniz

Başarılar dilerim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al