Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teknoloji ya da belli bir sektorden yazıyı kendine gore yorumla paylaş. 10 dakika 1 yazı. 5x2=10.
10x10=100 dakikada tamam.
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
recepcetiner adlı üyeden alıntı
dostum paravan blog dediğin, öyle ahım şahım düzenleme ya da içerik isteyen bir şey değil. paravan blogu yayınlarsın, içine 1 ay boyunca günde 1 adet doğru düzgün yazı girersin. 1 ayın sonunda paravan blogun için güzel bir seo çalışması yaparsın. sonraki süreçte de 6 ayı doldurana kadar haftada 1 adet yazı yayınlarsın ya da ayda 1 adet yazı yayınlarsın. hepsi bu. abartılacak bir durum yok. seo çalışması yapman şart ama.
bununla birlikte; paravan bloguna aslı blogun/sitenin backlinkini koyduktan sonra asıl bloguna/sitene da paravan blogun linkiyle ilgili bir çalışma yapma sakın. bir de asıl siten için 3-4 tane paravan blog açmanı öneririm. ama her biri de farklı platformlardan olsun. mesela; asıl siten wordpress ise, paravan blogların; "blogger, tumblr, webnode..." gibi sistemlere ait olsun... benden bu kadar :)
başka merak ettiğin varsa sorabilirsin...
Açıklaman için teşekkür ederim. Aklıma takılan birkaç soru var.
- Paravan bloglar için nasıl bir seo çalışması yapılmalı?
- Spinner ile özgünleştirilmiş yazı yazarak paravan blog oluşturmak işe yarar mı?
- Paravan bloga girilecek yazılar, en az kaç kelimelik olmalıdır?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben ortağı olduğum bazı siteler için paravan blog olayına gireli 3 sene kadar oluyor. Daha sonra paravanları normal sitelere çevirme kararı aldım. Baya kazançlı bir iş oldu.
Zaten paravan blog işi tek başına çok faydalı bir iş değil. rss gibi konu atıp duracaksanız ana siteden hiöç uğraşmayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum; paravan blog için yazacağın yazılar ortamala 200 - 250 kelimelik olsa yeter diye düşünüyorum. seo çalışmasından kastımız şu; "paravan blog 1 ayı geçtikten sonra uygun bir fiyata seo paketi satın alırsın güvenilir birinden, ona çalışmaları yaptırırsın. bunun için de ortalama 30 - 50 TL arasında bir para ödemen gerekiyor. spinner olayını ben gerçekçi bulmuyorum, google sonuçta bu yıldan itibaren işleri çok sıkı tutuyor. en küçük bir hatayı affetmez...