-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
aluminyum kepenk panjur
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu yandexte 4 kelimede 1. sayfadayım.Hatta 2 kelimede sıralamada 1. ciyim. Ama ne arayan ne soran nede ziyaretci var
:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Benim sitemin hitine katkısı çok. Ayrıca basit bir sistem. Domain keyword'se direk ilk sayfaya çıkıyor :D Metrica çok iyi birde. Disk'de çok iyidir.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Peki size soruyorum Google'ın size verip Yandex'in vermediği ne var?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yandex webmasterlara daha temiz bir internet için umut veriyor daha ne olsun. Google pis bir dikdatör gibi davranıyor birkaç yıldır. Herey tek ellerinde ve hizmetleride bana göre kalitesizleşiyor. Ayrıca müşterilerinden beklediği birçok şeyi kendilerininde uygulamadığını düşünüyorum. Onlar için bir oyuncaktan farksızız bana göre. Yandex'e gelince onlar bu açığı kapatmak için çalışıyorar. Öncelik müşteri memnuniyeti. Şu anda yandex'ten memnun olmayan varsa sebebi adsenseye rakip bir sisteminin olmamasıdır. Aslında oda var ama kayıt için 5000 tekil istiyor ve türkiyede aktif değil. Yakında burada da olur ve o zaman google'cılardan büyük bir parçada yandex'e kayar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yandex in kurum mail i gerçekten kullanışlı, diğer türlü farklılık yapmayıp sürekli google izinden giderse işi baya zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuan çoğu kişi yandex kullanıyor , nedeni ise program indiriyor yandex reklamı oluyor istemeden yandex tarayıcı indiriyor ve kullanıyor.