lostyazilim
tr.link

Film sitesi açacağım anlayan varsa bakabilirmi

28 Mesajlar 3.040 Okunma
lstbozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

ceyzer adlı üyeden alıntı

kesinlikle katılmıyorum.hitler yükselince ne olacak vps geçecek sonra hostinge verdiği para çöpe gidecek.

Eğer film sitesi açacaksan güzel bir isim bulmalısın jenerik olarak değil seo olarak. pek fazla getirisi yok onuda söyleyim. tahminlerime göre en az 50-100k hit olması gerekiyor. bende 5k var 1.5eu veriyor günde pop reklamlar:D

Siteyi satarsanız daha çok gelir elde edersiniz.

wmaraci
reklam

ceyzer ceyzer WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 46 / 90
  • Ticaret 1, (%100)
sıkıntı yok benim için ben hobi olarak yapıyorum para kazanmak için değil.masraflar için reklam yerleştirdim 1-2 ödeme aldiktan sonra kaldırmayı düşünüyorum zaten ilerde bir gün tekrar eklerim

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Ben de digiturk avukatlarıyla zamanında görüşmüşlüğü olan biri olarak yazıyorum hocam. Panel loglarını hizmet aldığınız hosting bildirir. Sizin bilgi yazmanız gerekmez. Sizle husumeti olan biri şikayet eder ansınız ahlak şubeyi karşınızda bulursunuz. ***'da sırf panele girdiği için(bakın domain, hosting hiçbir şey arkadaşa ait değil) mahkemelik olan arkadaşlar var.

Yazınızı okudum. Bilgilerini doğru yazılsa dahi kimse kanıtlayamaz. sizin dediginize göre değerlendirirsek , asıl davalık olması gereken host firmasıdır. Sen embed kodla yayın yaptıgın için aracı konumundan dava açılıyorsa , bu işin kokü olan video çektiğin yer ve host sahibi mühebbetlik olmalı. Netice de o embedini vermezse digeride sattığı hostta bu tür işe izin vermezse yaşananların hiç biri olmaz.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

ilginciz adlı üyeden alıntı

Yazınızı okudum. Bilgilerini doğru yazılsa dahi kimse kanıtlayamaz. sizin dediginize göre değerlendirirsek , asıl davalık olması gereken host firmasıdır. Sen embed kodla yayın yaptıgın için aracı konumundan dava açılıyorsa , bu işin kokü olan video çektiğin yer ve host sahibi mühebbetlik olmalı. Netice de o embedini vermezse digeride sattığı hostta bu tür işe izin vermezse yaşananların hiç biri olmaz.

Hocam kanıtlıyorlar beni çok güzel kanıtlardılar az daha gidiyorduk b.k yoluna diyorum:D Tabi vk'da sorumludur ancak rusyada olduğu için Türk mahkemelerinde davası görülmüyor.

wmaraci
wmaraci

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
sadece embed kodu ile yapıyorsan her türlü sıyırırsın hocam (tabi kendi düşüncem) en kötü insan hakları mahkemesine taşırsın olayı o da pahalıya patlar ama davalık olacak kadar ilerlersen adamlara parayı verip susturabilirsin (bu da kişisel düşüncem)

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam kanıtlıyorlar beni çok güzel kanıtlardılar az daha gidiyorduk b.k yoluna diyorum:D Tabi vk'da sorumludur ancak rusyada olduğu için Türk mahkemelerinde davası görülmüyor.

Şuan hapishaneden yazıyorum yakalandım sayende :p
Bu işler Şans bence hocam. Denesin yakalanırsa paşa paşa 5-10 yıl yatar yiğitler gibi :p

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

ilginciz adlı üyeden alıntı

Şuan hapishaneden yazıyorum yakalandım sayende :p
Bu işler Şans bence hocam. Denesin yakalanırsa paşa paşa 5-10 yıl yatar yiğitler gibi :p

Polis zaten heyecan arıyor:D Şimdi sitenizin hitini burda söylediniz bir de adresi paylaşırsanız illaki burdan ahlak şubeye şikayet edecek bazı arkadaşlar çıkabilir mümkün olduğunca site adresinizi paylaşmama bakın hit de siz de gizli kalsın:)

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

Polis zaten heyecan arıyor:D Şimdi sitenizin hitini burda söylediniz bir de adresi paylaşırsanız illaki burdan ahlak şubeye şikayet edecek bazı arkadaşlar çıkabilir mümkün olduğunca site adresinizi paylaşmama bakın hit de siz de gizli kalsın:)

Tavsiyen için sağol :) asla vermem zaten.hitli mesajimida sileyim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al