zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
weblebi temasını yeniden yüklemek istiyorum ; normalde uydurarak rastgele yüklüyorum ,olmayınca birkaç yere birden weblebi yüklüyorum FTP 'de .Şimdi bilinçli bir şekilde ,uydurarak değil bilerek yüklemek istiyorum bu temayı .Bir saattir bununla uğraşıyorum yani ftp 'den yüklemeye çalışıyorum .Bu temayı tam olarak nereye atacağım söyler misiniz .Klasik olarak themes 'e yüklenir evet ama oradan olmuyor .Artı weblebi 'yi tek klasör olarak bir defada mı atacağım ? :confused: Teşekkürler
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Weblebi temasının bütün dosyalarını
zeynepucar.com/wp-content/themes/ dizinine weblebi adında bir klasör açarak içinde alabilirsin.
Yani dosyalar zeynepucar.com/wp-content/themes/weblebi/'nin içinde olacak.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iletişim adresinizi pm atın merak ettiğiniz her dalda yardımcı olalım
Seo Professional Working
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema dosyalarını buraya atıcaksın;
wp-content>themes>weblebi bütün olarak at
ekletileri buraya atıcaksın; (temanın çalışması için gerekli eklentiler varsa bu adımı yap yoksa bu adıma gerek yok)
wp-content>plugins> dosyaları bütün olarak at.
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yükledim :) Nasıl yaptım ? Biraz karışık gibi ama en sonunda anladım : Weblebi 1 klasörünü değil onun altındaki (içindeki ) wp-content 'i de değil ...onun altındaki (içindeki) : plugins ve temalardan sadece 'temalar 'ı ki bu weblebi demek ; işte bunu aldım .Weblebiyi direk alınca olmuyordu .İşte bu 'themes' i (weblebi) alıp wp-content altındaki temalar 'ın içine attım .Yani attığım yerde 'weblebi' diye birşey görünmüyor .Diğer bütün temalarım isimleriyle görünüyor ...İşte böyle
Ek Olarak: Önce ben hallettim sonra cevaplarınızı okudum .Cevaplar için teşekkürler :)