NiqhtMare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, konu adından da anlaşılacağı gibi sitem için bir script paylaşım teması arıyorum... Güzel bir script dağıtım teması olan var mı? 5-10 tl değil direk ücretsiz istiyorum. Geçen gün cüzdan gitti de :) wmscripti.com falan gibi güzel bir teması olan lütfen özelden indirme ve demo atabilir mi? Şimdiden teşekkürler
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
themeforest klonları var. Marketplace themes diye arattır onun gibi varyasyonları çıkıyor.
Ek Olarak: Hatta ben piyasadan düşmeden themeforest ın aynısının temasınıda almıştım. 89 dolara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
wp kur ve saglam temalardan bırtane satın al kullan ama sana tavsiyem o konuda domain alıp yönlenmeyim ücretsiz script indir script indir tema indir dallarında ilk 10 site içerisinde 2 web sitem var 1.sayfada bu iş riskli iştir cok emek ister bilgin varsa giriş bu işlere
NiqhtMare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar tema satın alamam şu an ve bulamıyorum nasıl araştıracağımıda bilmiyorum bana tam tema demosunu ve indirme linkini özelden atarsanız çok mutlu olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sana satışta olan scriptlerimi sunayım skaype: ozanbektasdogan begendiğin olursa iş kolay seolu yazılımlarım var_?