lostyazilim
tr.link

Wordpress için 1 kaç soru

3 Mesajlar 1.058 Okunma
acebozum
tr.link

sensationksk sensationksk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar blogum un alt yapısı wordpress

ben blogumda video bölümü olmasını istiyorum video paylaşıcam anasayfada çıkmayacak ancak kullanıcı video bölümüne tıkladında güncel videolar ile bulusacak bildiğiniz böyle bir eklenti mevcutmu ?

birde ben wordprees'in default teması twentyeleven'ı kullanıyorum navbar daki başlangıç bir türlü anasayfa ile değiştiremedim tema dosyasının tüm dosyalarını araşttım bulamadım daha önce çok tema editlemiştim kendime göre ancak bu temada ne yaptıysam navbarı bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

elektronikssl
webimgo

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14702
  • Beğeniler 3061 / 3070
  • Ticaret 356, (%100)
ben blogumda video bölümü olmasını istiyorum video paylaşıcam anasayfada çıkmayacak ancak kullanıcı video bölümüne tıkladında güncel videolar ile bulusacak bildiğiniz böyle bir eklenti mevcutmu ?
Yayınladığın videoları xx kategorisine alıp Advanced Category Excluder eklentisi ile istediğin kategori içerisindeki postların anasayfa görünmemesini sağlayabilirsin..

2. sorunun için birazdan temayı inceleyip konuya dönecem.

Ekleme:

birde ben wordprees'in default teması twentyeleven'ı kullanıyorum navbar daki başlangıç bir türlü anasayfa ile değiştiremedim tema dosyasının tüm dosyalarını araşttım bulamadım daha önce çok tema editlemiştim kendime göre ancak bu temada ne yaptıysam navbarı bulamadım

wp-includes klasöründe post-template.php içinde 892. satırdaki Home'u istediğin şey ile değiştir. (Örnek: Ana Sayfa)
$text = __('Home');
bd

kişi bu mesajı beğendi.

Deneyim demeyin, deneyin!

sensationksk sensationksk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Çok çok saolun düzeldi çok teşekkür ederim ne temaymış be dedirtti bana içimden daha önce hiç böylesini görmemiştim :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al