lostyazilim
tr.link

Site Önerisi (Reklam alım satım) ..

3 Mesajlar 1.216 Okunma
acebozum
tr.link

FierOzgur FierOzgur Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker, Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** U**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 13 / 16
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba arkadaşlar yabancı , genellikle wordpress bloglarında , joomla sitelerinde widgetlarda görmeyeniniz yoktur..

gibi reklamlar , bilirsiniz. Tüm o reklamlar http://buysellads.com/ bu platformdan yapılıyor.
bilmeyenler için buysellads'i kısaca anlatayım ; Websiteniz ,blogunuz var sitenize uygun reklam boyutlarında reklamlar alıyorsunuz , istediğiniz boyutlarda reklam veriyorsunuz.Tıklama başı para kazanıyorsunuz.

Acaba diyorum türkiyede'de bu şekil bir platform yapılsa nasıl olur ? Bence süper olur.
Sadece fikir vermek istedim çok tutar bence böyle bir site türkiyede webmasterlar için özelliklede wordpress çiler için.

Not1:Türkiyede bu şekilde bir platform varmı yokmu çok araştırmadım. Böyle bir site,platform v.s. varsa kusura bakmayın.
Not2:ortaklık proje v.s. değildir fikir vermek amaçlıdır.

wmaraci
reklam

darkdemon darkdemon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Üniversite Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bir çok reklam firması var buna benzer fakat;
Gerçek anlamda büyük şirketlerden reklam alabilen ve sadece özgün bloglara reklam veren tarz da birşey yok.Bu şekilde bişey açılabilir ama büyük firmalarla anlaşma yapmak lazım örneğin vodafhone.Ancak bu şekilde devamlılığı sağlayabilen ve gerçek anlamda blog yazarlarının emeklerine karşı düzgün karşılık verilebilir.

agumrah agumrah Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretim Görevlisi
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 9 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
en güzeli google adsense

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler