lostyazilim

Bilinen en hızlı win VDS (upload) veren firma hangi

7 Mesajlar 823 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Arkaslar min hızı 500mbit ve aylık limitsiz win vds lazım upload işleri için. onceden 5-6 firma denedim hepsi kotü. aldıgım zaman hiz 200 üzer dediler ama sonra 50 geçmedi :eek:

wmaraci
reklam

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Pm atarsan yardımcı olurum

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

gncmagazin gncmagazin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış danışmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 62 / 41
  • Ticaret 5, (%100)
kardeşim benım sana tavsıyem bu tarz hizmetleri bizim Türklerden alma hile hurda çok 100 lira fazla ver yabancılardan al

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

gncmagazin adlı üyeden alıntı

kardeşim benım sana tavsıyem bu tarz hizmetleri bizim Türklerden alma hile hurda çok 100 lira fazla ver yabancılardan al

inan her defasinda alip bi kenara atiyorum. mali satanada karadar herne yapiyorlar sattımı adamı bı daha gormuyorsun :D iyi kalite verki siradaki ayida senden alayim.

wmaraci
wmaraci

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

inan her defasinda alip bi kenara atiyorum. mali satanada karadar herne yapiyorlar sattımı adamı bı daha gormuyorsun :D iyi kalite verki siradaki ayida senden alayim.

Denemek istiyorsan id şifre veririm denersin , ben kendim kullanıyorum 3 senedir.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

gncmagazin gncmagazin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış danışmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 62 / 41
  • Ticaret 5, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

3 kez ayrı ayrı kısılerden vps hızmetı aldım ilk 3 ay zannedersinki litespeed yuklu sonrakı aylar sıte o kadar gec acılıyokı ben bıle gırmek ıstemıyorum dusun artık sonra baslıyo sunu kuralım bu kadar fıyatı bunu kuralım fıyatı şu anca kandırma baska bısey degıl bak GoDaddy den bı vps aldım uçuyor resmen herşeyiyle 10 numara. GoDaddy ve Hostgatorden daha once aldıgım hostlarda oyle hıc bır sıkıntı yaşamadım.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

gncmagazin adlı üyeden alıntı

3 kez ayrı ayrı kısılerden vps hızmetı aldım ilk 3 ay zannedersinki litespeed yuklu sonrakı aylar sıte o kadar gec acılıyokı ben bıle gırmek ıstemıyorum dusun artık sonra baslıyo sunu kuralım bu kadar fıyatı bunu kuralım fıyatı şu anca kandırma baska bısey degıl bak GoDaddy den bı vps aldım uçuyor resmen herşeyiyle 10 numara. GoDaddy ve Hostgatorden daha once aldıgım hostlarda oyle hıc bır sıkıntı yaşamadım.

Ben zaten site ıcın almıyorum hocam. Kendım o konularda ıyıyım. Bana wındows vds lazım gırıp ıcınden vıdeo felan yuklemek ıcın hızlı bı sekılde. uzak masaustu ıle baglanarak

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al