-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam LoL oyna League Of Legend oyundan zevk alacağına eminim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ton clancys ghost recon phantoms ;-)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
PorFavorDama adlı üyeden alıntı
Hocam silkroad artik öldü . Ah ulan ah ne günlerdi sabah 7 de oturur öglen 12 ye kadar enter a basmaktan cigerim solardi. Girsin diye dua ederdik . Keske yine eski isro gibi olsa ama ne yazik ki suanda ölü ... kac levelsiniz?
Oynayan hala oynuyor hocam eskilerden kalma bircok adam görüyorum oyunda.yeni yeni oyunlar cikinca millet sro yu birakti.ben 82 lv lim oyunda genelde ticaret yapiyorum lv kasmiyorum :)) kac yildir boyle duruyor :)siz kac lv de biraktiniz oyunu
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Ya oynayan oynuyorda serverlar cok bos oynayan adamlar dediginiz gibi ya ticaret yapıyor ya da samarkand onunde pvp yapiyor .
Benim 84 wizard im vardi ne emeklerle yapmistim kac senede . +7 sun staff , dress , devil , pet hepsi vardi . Su serverleri birlestirdikten sonra soymus biri , ben o ara oynamiyordum :)
Keske eski tadı olsa oyunun ama maalesef yok öyle olcagini bilsem tekrar baslardim . Ki cok kez basladim zaten ama oyun cok bos geldi bana. Taxi deseniz zaten taxi yok adamlar char satıyor orda.
Aynen o da dogru hocam saerverlar birlesmeden once benim isim sos alip satmakti ki cok iyi kazaniyodum bu isten simdi herkes 120 olmus sos larin bi önemi kalmadi maalesef kazanamiyoz bizde :) .zaten gm oyunun afedersin icine de etmis cunku hergun yapilan bir girev var ki gorev cok basit.bu gorev sonucunda oyun sana sun item veriyor yok boyle bisey millet dusurmek icin canini veriyo oyuna :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Işte baksana adam SUN veriyor diyorsun hemde basit bir görevle . Ben oynarken SUN oyunun en degerli itemiydi . Sonra ben wizardima SUN aldim , adamlar rare , egytp bilmem ne sacma sapan seyler çıkardılar.
Oyunu birazda GM ler bozdu evet . Oyunda şuanda eskisi kadar dolu bir server var mı ? Hep baslayayim diyorum oyunu yukleyip hesap acip bow aciyorum sonra samarkanda gidip oyunu siliyorum :D
Hocam oyunda anca 120 l olursan zevki cikiyor artik cunku pvp de herkesi kesiyolar bide uniqe leri hep onlar aliyor :)
Hocam suan benim oynadigim server ara sira crowded oluyor Aquarius tayim ben. Birde cauntarius diye bi server var orasi da dolu oluyor genelde. Diğerleri hep bos :))
silmeyin hocam arada oynariz gelirsiniz benim servera :) para felan veririm size :)