lostyazilim

Online Oynanabilecek Oyun Önerisi

38 Mesajlar 4.674 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)

psilocybn adlı üyeden alıntı

yulgan2 gel beraber oynayalım

girdim hocam nasıl oynanacak bakayım ama wow a biraz ilgim arttı meraklandım :D fakat 22 GB nedir ya :D

Ek Olarak:

brkltprmk adlı üyeden alıntı

oynanacak en guzel oyun wow biraz masraflı olur ama

hocam çok merak sardım valla oyuna da 22 gb indirmem gerekiyor heralde :D
psilocybn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam LoL oyna League Of Legend oyundan zevk alacağına eminim :D

Ninja Ninja Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 140
  • Beğeniler 15 / 34
  • Ticaret 11, (%100)
Counter Strike tipi biraz daha gelişmiş üstelik web browser tabanlı bir oyun istersen Combat 3 var. Ben 2 aya yakın süredir oynuyorum benim hoşuma gitti. İnceleyebilirsin; http://combat3.com

PorFavorDama PorFavorDama WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek -
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 152 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

mustafa94 adlı üyeden alıntı

hocam gelin yılların oyununa ; silkroad online :D hatta bende arada giriyorum benim olduğum serverda başlarsan her türlü yardım yaparım sana :)

Hocam silkroad artik öldü . Ah ulan ah ne günlerdi sabah 7 de oturur öglen 12 ye kadar enter a basmaktan cigerim solardi. Girsin diye dua ederdik . Keske yine eski isro gibi olsa ama ne yazik ki suanda ölü ... kac levelsiniz?

wmaraci
wmaraci

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Ton clancys ghost recon phantoms ;-)

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)

PorFavorDama adlı üyeden alıntı

Hocam silkroad artik öldü . Ah ulan ah ne günlerdi sabah 7 de oturur öglen 12 ye kadar enter a basmaktan cigerim solardi. Girsin diye dua ederdik . Keske yine eski isro gibi olsa ama ne yazik ki suanda ölü ... kac levelsiniz?

Oynayan hala oynuyor hocam eskilerden kalma bircok adam görüyorum oyunda.yeni yeni oyunlar cikinca millet sro yu birakti.ben 82 lv lim oyunda genelde ticaret yapiyorum lv kasmiyorum :)) kac yildir boyle duruyor :)siz kac lv de biraktiniz oyunu

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

• Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek -
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 152 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Oynayan hala oynuyor hocam eskilerden kalma bircok adam görüyorum oyunda.yeni yeni oyunlar cikinca millet sro yu birakti.ben 82 lv lim oyunda genelde ticaret yapiyorum lv kasmiyorum :)) kac yildir boyle duruyor :)siz kac lv de biraktiniz oyunu

Ya oynayan oynuyorda serverlar cok bos oynayan adamlar dediginiz gibi ya ticaret yapıyor ya da samarkand onunde pvp yapiyor .

Benim 84 wizard im vardi ne emeklerle yapmistim kac senede . +7 sun staff , dress , devil , pet hepsi vardi . Su serverleri birlestirdikten sonra soymus biri , ben o ara oynamiyordum :)

Keske eski tadı olsa oyunun ama maalesef yok öyle olcagini bilsem tekrar baslardim . Ki cok kez basladim zaten ama oyun cok bos geldi bana. Taxi deseniz zaten taxi yok adamlar char satıyor orda.

• Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)

Ya oynayan oynuyorda serverlar cok bos oynayan adamlar dediginiz gibi ya ticaret yapıyor ya da samarkand onunde pvp yapiyor .

Benim 84 wizard im vardi ne emeklerle yapmistim kac senede . +7 sun staff , dress , devil , pet hepsi vardi . Su serverleri birlestirdikten sonra soymus biri , ben o ara oynamiyordum :)

Keske eski tadı olsa oyunun ama maalesef yok öyle olcagini bilsem tekrar baslardim . Ki cok kez basladim zaten ama oyun cok bos geldi bana. Taxi deseniz zaten taxi yok adamlar char satıyor orda.

Aynen o da dogru hocam saerverlar birlesmeden once benim isim sos alip satmakti ki cok iyi kazaniyodum bu isten simdi herkes 120 olmus sos larin bi önemi kalmadi maalesef kazanamiyoz bizde :) .zaten gm oyunun afedersin icine de etmis cunku hergun yapilan bir girev var ki gorev cok basit.bu gorev sonucunda oyun sana sun item veriyor yok boyle bisey millet dusurmek icin canini veriyo oyuna :)

• Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek -
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 152 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Aynen o da dogru hocam saerverlar birlesmeden once benim isim sos alip satmakti ki cok iyi kazaniyodum bu isten simdi herkes 120 olmus sos larin bi önemi kalmadi maalesef kazanamiyoz bizde :) .zaten gm oyunun afedersin icine de etmis cunku hergun yapilan bir girev var ki gorev cok basit.bu gorev sonucunda oyun sana sun item veriyor yok boyle bisey millet dusurmek icin canini veriyo oyuna :)

Işte baksana adam SUN veriyor diyorsun hemde basit bir görevle . Ben oynarken SUN oyunun en degerli itemiydi . Sonra ben wizardima SUN aldim , adamlar rare , egytp bilmem ne sacma sapan seyler çıkardılar.

Oyunu birazda GM ler bozdu evet . Oyunda şuanda eskisi kadar dolu bir server var mı ? Hep baslayayim diyorum oyunu yukleyip hesap acip bow aciyorum sonra samarkanda gidip oyunu siliyorum :D

• Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)

Işte baksana adam SUN veriyor diyorsun hemde basit bir görevle . Ben oynarken SUN oyunun en degerli itemiydi . Sonra ben wizardima SUN aldim , adamlar rare , egytp bilmem ne sacma sapan seyler çıkardılar.

Oyunu birazda GM ler bozdu evet . Oyunda şuanda eskisi kadar dolu bir server var mı ? Hep baslayayim diyorum oyunu yukleyip hesap acip bow aciyorum sonra samarkanda gidip oyunu siliyorum :D

Hocam oyunda anca 120 l olursan zevki cikiyor artik cunku pvp de herkesi kesiyolar bide uniqe leri hep onlar aliyor :)
Hocam suan benim oynadigim server ara sira crowded oluyor Aquarius tayim ben. Birde cauntarius diye bi server var orasi da dolu oluyor genelde. Diğerleri hep bos :))
silmeyin hocam arada oynariz gelirsiniz benim servera :) para felan veririm size :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al