emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
47hkn47 adlı üyeden alıntı
Filistinli masum insanların ölmesinin en büyük sebebi kendi devlet başkanları. Biz Türklere de aynen ihanet etmeye devam. Osmanlıdan bu yana...
İhanetlerini bende biliyorum ve bu yüzden hem Filistin hemde Arap ülkelerine karşı biraz soğuk düşünüyorum fakat sivil halkın ölmesi çok zoruma gidiyor üstelik bu kadar Müslüman bunları sadece izliyoruz. Başbakanı ne kadar sevmesemde (Şov mudur bilinmez.) bu konudaki tutumunu doğru buluyorum. Ama sonuç olarak diyorum ki biz Müslümanlar bilek ve gönül olarak bir araya gelmedikçe hep ezileceğiz.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Müslümanlar olarak maalesef birlik ve beraberliğimiz yok.
Zaten istenilende bu değil mi? Ne kadar enterasandır ki İsrail'in bütün komşu Müslüman ülkeleri iç yada dış savaş içerisinde. Filistin zaten açık hava hapisanesi konumunda. Birlik ve beraberliği bozmak için ortalarına konulmuş bir İsrail ile çok güzel istediklerini yapıyorlar.
Osmanlıya zamanında yapılan ihanetleri herkes biliyor fakat burada yapılan sadece katliam buna sadece Müslümanlar değil bütün dünyanın sessiz kalmaması lazım.
BM artık bu dünya düzenini kaldıramıyor. Ukrayna krizi, İŞİD krizini fırsat bilen İsrail bu durumu çok güzel kullanıyor.
İnşallah artık bu durumun bir çözüm yolu bunulur. Bu katliamlar bir son bulur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizler ne zaman bir devletin başındakilerin yaptıklarını tüm millete yapıştıracak kadar geri kafalı olduk?
Yapmayın Allah aşkına.
Hamas teklifi reddetmiş.
Yok zamanında bizi satmışlar.
Bir ulus acı çekerek can veriyor.
Lütfen rafa kaldırdığınız vicdanlarınızı geri kalplerinize koyunuz.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
CNN bu şerefsizliği Körfez Savaşı'nda da yapmıştı. Arkadaşlar öz olan bir şey var burada, Filistin yönetimi ne kadar olumsuz bir tablo çizerse çizsin, bu tek bir masumun kanına değmez. Ortada büyük bir insanlık suçu var. Halepçe, Bosna, Doğu Türkistan, Ruanda ve Hocalı gibi örnekler var. Tüm bunlar evrensel olarak karşımızda durmaktadır. Ülkemizde herhangi bir sebeple ölen bir çocuk ne kadar masumsa şimdi Filistin'de ölen çocuk da o kadar masumdur.
Türkiye'nin, geçmişten gelen birleştirici gücü de; kimse kusura bakmasın ama etkin bir rol oynamak zorunda. En nihâyetinde zulmün olduğu yerde tarafsız kalmak onursuzluktur. Allah, dünyanın neresinde ve hangi ırka, hangi dine mensup olursa olsun mazlumlara yardım etsin.
Zulm ile âbad olan, kahr ile berbâd olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaa bende fok balıkları öldürüldü sandim da ne kadar üzüldüm halbuki öldürülenler müslümanlar mış.
Yazık yazık gerçekten çok yazık. Yukarıdaki yorumlardan ben sadece yahudilerin haklı filistinlilerin suçlu olduğunu çıkardım. Biraz empati yapın. -Haklı yada haksız- o sahilde bedenleri parçalanmış çocukları gorupte ısrail haklı filistin bunu hakediyor demek ne derece ıslamı geçtik insanlığa sığar.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hamas neden ateşkesi kabul etmedi diyen arkadaşlar cevap vereyim. Hamas'ın isteklerini İsrail karşılamadığı için ateşkes kabul etmiyorlar. Vefa Sınır Kapısı'nın açılmasını istiyorlar, ambargonun kaldırılmasını istiyorlar, tutukluların bırakılmasını istiyorlar. İsrail bunları yapmadıkları için Hamas ateşkes kabul etmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kardeşlerimizi öldürüyorlar. :( Bakarsanız müslüman ülkelerin genelinde iç karışıklıklar ve savaş çıkarmaya çalışıyorlar. Çoğu müslman ülkede karışıklık var. Suriye, Filistin, Irak.. Müslaman birliği kurulmalı ve derhal ayağa kalkıp siyonizme karşı mücadele etmeliyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ulan şu durumda bile İsrail'i savunuyorsunuz ya diyecek söz bulamıyorum, yanımda olsanız suratınıza tükürürdüm! Biraz Allah'ın verdiği beyini kullanın, düz mantık olmayın. Hamas ateşkesi kabul etmemişmiş.. Ateşkesin şartlarını say desem bir cümle kuramazsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.