-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. 2-3 yıldır facebook sayfalarıyla uğraşıyorum. Ve canımı sıkan bir konu hakkında yazma gereksinimi duydum. Facebook sayfa kasma ile alakalı bir çok insan arayış içinde. Ve bunlara her gün yenileri eklenmekte. Bu işlere bulaşan herkes sayfasının beğeni sayısını arttırma derdinde. Hal böyle oluncada bir çok fırsatçı bu fırsatı değerlendirmek adına ücret karşılığında üye kasma işine soyunmuş durumda.(panel, ıvır zıvır) Eskisi kadar olmasada çok sayıda insan hala ufak ücretler karşılığında üye kasmakta ve birileride bunlara üye kastırmakta. Gelelim işin özüne. Özellikle bu işlere yeni bulaşan arkadaşlar. Sayfalarının hayran kitlelerini yükseltme derdinde olanlar. Bu tür yöntemlerle kastırdığınız sayfalar hiç bir halta yaramaz. Özelliklede yeni algoritmadan sonra isterse bu yolla 1 milyon üye çektirin. Üye çektirdiğiniz adamı zengin etmekten başka bir şey geçmez elinize. Boşu boşuna para harcamayın hem paranız cebinizde kalsın hemde umudunuz kırılmasın.
wmqp
Software Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi | Software E
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Burası da ücretsiz hiç yoktan ise para felan vermezler.
http://www.likeall.org
Oğuz AKPARMAK | Software Engineer # (GIS) Wordpress Otomatik Resim Çekme ve Pratik Konu Açma
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende sayfalarıma üye cektiyorum. bir işe yaramadığınıda bliyorum ama en azından bir 5 bin cektirmek bile o face sayfasına bakan organik bir üyede olumlu bir etki brakıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
18k film sayfası kastırmıştım zamanında paylaşımlara gelen beğeni 10-20 arası,şimdi ise daha zor bir sektörde 600 kişilik sayfam var daha çok yeni ama şimdiden 30 40 civarı beğeni geliyor.