bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar aslında nasıl yapacağım hakkında orada bilgi vermiş fakat ben yinede anlamadığımı söylemek istiyorum. Araştırmama göre %85 den düşük olması kötü olarak algılanmaktadır. Hataları görmeniz için linke tıklamanız yeterlidir.
http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=silahlioyun.net&tab=mobile
Sizlerden isteğim nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımcı olmanız. Aynı zamanda sayfa açılış hızı da 0.30 sn den bir anda 1.30a çıktı onu tekrar aşağıya indirebilmem için ne yapmam gerekiyor.
Bu konular üzerinde yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
aynı sorunu bende yaşıyorum yalnız bendeki sorun nginx serverda .htaccess kodları farklı tarayıcı önbellekleme özelliğini aktif edemiyorum :(
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Sayfa hızını yavaşlatan etkenlerler css dosyaları olarak gözükmektedir. Bunları sıkıştırmanız veya silmeniz gerekmektedir. Ancak silerseniz temanın işlevini vs. bozabilirsiniz bunun için en önemli yol sıkıştırma yöntemleridir. Bunun yolları için wordpress eklentileri vs. var skype yolu ile sizlere yardımcı olabilirm ancak kendim yaparsam cüzii bir ücret talep ederim skype: alpaslan.gokce.12
1 kişi bu mesajı beğendi.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Alpi1s adlı üyeden alıntı
Sayfa hızını yavaşlatan etkenlerler css dosyaları olarak gözükmektedir. Bunları sıkıştırmanız veya silmeniz gerekmektedir. Ancak silerseniz temanın işlevini vs. bozabilirsiniz bunun için en önemli yol sıkıştırma yöntemleridir. Bunun yolları için wordpress eklentileri vs. var skype yolu ile sizlere yardımcı olabilirm ancak kendim yaparsam cüzii bir ücret talep ederim skype: alpaslan.gokce.12
Dönüş yapacağım size
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam skypeden eklediğimde çok fazla kişi çıkıyor. Rica etsem coknett olarak siz ekleyebilir misiniz?