Merhabalar,

İnternet ortamında hem pazarlama hem de e-ticaret konularında yeterince bilgi & beceri ve imkana sahibim.

Bu aşamada;

* Ürünlerini kendi üreten, stok sıkıntısı olmayan.
* Ürünlerine garanti veren ( iade, değiştirme vs.. )
* Ürünleri anlaşmalı bir kargo aracılığı ile alıcılara ulaştırabilecek.
* Kesinlikle kapıda ödeme ile çalışabilecek.( Bu şart ürünlerine gerçekten güvenen, hayali ve aldatıcı ürün teslimi düşünenler için önlem amaçlıdır. )
* Fatura kesebilen, adresi - iletişim bilgileri belli olan ve herkese ( site üzerinde ) açık olacak biçimde şeffaf bir ticari yapıda olan.
* Türkiye'nin heryerinden olmakla birlikte, İzmir'de yüzyüze görüşebileceğim.

Üretici (ler ) arıyorum.

Neler yapabilirim ?

* Özgün olarak bir e-ticaret alt yapısı hazırlarım.
* İnternet ortamında, ürünün hitap edeceği mecralara kolayca ulaşabilirim.
* Sosyal Medya Çalışmaları ( Facebook & Google Adwords Reklam Çalışmaları, SMS ve Mail Marketing yapabilirim.)

Hangi ürün / hizmetler bana uyar ?

* İnternet ortamında birçoğumuzun malumu olan; elektronik, giyim ve ayakkabı, bilimum tekstil ürünleri, hediyelik el işleri,özel üretim malları.

Teklifleri sadece e-mail ve özel mesaj aracılığı ile alıyorum. Uygun gördüğü üreticilerle şahsen iletişime geçip ( İzmir içinde ise yüzyüze ), detaylandırmaları ortak karara bağlıyorum.

Verilecek bu hizmette; ürünün popülaritesi ( kitle tarafından ihtiyaç durumu, ortalama piyasa satışları vs..) konusunda araştırma yapmadan kesinlikle dönüş sağlamam.

Ayrıca; kendi ürünüm deyip de tedarik ettiğini anladığım anda tüm bağlarımı koparacağımı da buradan alenen beyan ederim.

Bu konuda benim verebileceğim tek taahüt;

Ürününüz özgün ( benzeri olmayan ve ilgi çekici ), veya benzerleri arasında kalite ve fiyat farkı tüketici nezdinde cazip sayılabilecek durumdaysa , aylık X.XXX TL'li cirolar sağlayabilirim. ( İlk aylarda yani ürünün tanıtımında bu oran X.XXX ciro biriminin en alt kademelerinde olur "1.000-2.000 TL gibi." )

Gerçekten ürün,hizmet, kalite ve fiyat bakımından " ve yukarıdaki şartları yerine getirebilen, ben diğerlerinden farklıyım " diyen arkadaşlar ulaşsınlar. Olumlu veya olumsuz mutlaka dönüş sağlanacaktır.

İletişim :