-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba gün geliyor sitemiz çok iyi noktalarda kalsada diplere demir atabiliyor. işte bu noktada ne tür çalışmalar yapmamız en doğrusu. uzun bir süre ilgilenemediğim sağlam bir sitem var ancak yeni açılan siteler bile geçmiş durumda. artık yeni yeni bir makale düzeni tutmak ve günlük yazı girmeyi düşünüyorum bunun dışında neler yapılabilir önerilerinizi bekliyorum...
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Forum tanıtımı yapıyorum, imzama tıklayıp detaylara bakabilirsiniz.
Bunun dışında sosyal medyayı aktif olarak kullanabilir, kaliteli backlink alımı yapabilir ve site içi arama motoru optimizasyonu yapabilirsiniz.
Site içi optimizasyon yapabilir, sosyal medyayı nasıl aktif olarak kullanacağınız konusunda yol gösterebilir, aynı zamanda sitenize bununda optimizasyonunu yapabilirim.
PM atmanız yeterli, iyi forumlar : )
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordExcel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Önceden seo yapılmış bir siteyi sonradan tekrar " canlandırmak " için genelde hit kasımı (organik) ve backlink kasımı yararlı olabilir, koaly gelsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Yüksek Pageranklı websitelerinden ve devlet sitelerinden alınan backlink ve tanıtım yazıları size fayda sağlayacaktır.Bunun için imzamdaki konulara göz atabilirsiniz.Özellikle gov.tr tanıtım yazılarını size kesinlikle öneririm.Zaten şu anda ramazan kampanyasında :)
pxix
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo,Adwords,Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink ve Sosyal Medyanın gücünü kullanınız. Yarışmalar düzenleme kullanıcıları teşvik etme güncel makaleler yayınlama vb durumları kullanabilirsiniz...
Seo, Adwords, Web Tasarım