wmaraci reklam
tr.link

En Çok Para Kazandıran Popup Firması Bulundu

2 Mesajlar 1.997 Okunma
acebozum
tr.link

yasarsahbaz yasarsahbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 165
  • Beğeniler 13 / 15
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar hepimiz çok araştırdık popup firmalarını. En çok hangisi kazandırır bilemedik. Ama ben aynı anda bir çok popup firmasının reklamını yayınladım ve test ettim. En yakın rakibini 2 kat fazla kazandırarak geride bırakan bir firma buldum. Sizlerle paylaşmak istedim.

Çıkan reklamların nasıl olduğunu merak ediyorsanız örnek bir siteme girip bakabilirsiniz. www.ilizyon.net

Firmanın Avantajları;

1-Güvenilir bir firma. Yıllardır ödeme yapıyor.

2- Ödeme alt limiti sadece 5 dolar ve ödeme isteğinizde bulunduktan en geç 72 saat sonra para paypal hesabınızda.(Genelde 24 saatte paranız gelir)

3-Sadece Popup reklam dediğimiz reklam açılıyor.

Peki ne kadar kazandırıyor? Benim yaptığım testlerde 500 ziyaretçiye 0,50 dolar kazandırdı.

Üyelik Aşamaları

1- BURAYA tıklayıp üye oluyorsunuz.

2- Üyeliğinizi başarıyla gerçekleştirince oturum açın ve yönetim panelinizde New Website yazan butona tıklayıp sitenizi ekleyin.

3- Siteniz 12 ile 24 saat arasında kabul edilecek. Üye olurken verdiğiniz mail adresinize de kabul edildiğine dair mail hemen gelecek.

4- Siteniz kabul edildikten sonra code generator yazan yerden kodunuzu alıp sitenizin anasayfasının(temasının) ile biten yerinden hemen öncesine yapıştırıyorsunuz.

NOT: Yukarıda üye olunca referansımla üye olmuş oluyorsunuz. Referanssız üye olmak isterseniz bu linke tıklayınız.

http://popmyads.com

googleasistan
reklam

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)