Konuyu yanlış yere açmışsam moderatör arkadaş lütfen benim için konuyu taşısın teşekkürler.
Ücreti karşılığında özgün içerik üreten web sitesine adsense kodu vericez
bunu yapmamızın sebebi adsense hesabımız sadece blogger için ve biz başka bir sitede kullanmak istiyoruz bunun için hesabı yükseltmemiz gerekiyor .com vb. alan adı olan kaliteli içerikler üreten arkadaşlara duyurulu. arkadaşın bloguna kendi reklam kodumuzu vericez ve adsensemizi başka sitelerde kullanabilmek için yeniden üyeliğe sokucaz konu cumartesi gününe kadar günceldir.
Siteniz ile onaylatıp asıl kodları koyacağımız site günlük 30k, site video scripti yani kullandığımız ay içinde gelir elde etmemiz garanti. Bu yüzden adsense hesabını onaylatıp ilk ay paramızı alınca sizin ücretinizi ödeyeceğiz. Güven konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız forumda bilen bilir. sadece ücretinizi 1 ay sonra fazlasıyla alacaksınız ama tabiiki sitenizin adsenseyi onaylatması gerekiyor yani ' kardeş ben kodu ekledim paramı isterim demeyin' size adsense istatisliklerini günü gününe göndeririz ve bir güven ortamı oluştururuz. ilgilenenler pm atsın.