cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Neyin nerede olduğu belli değil, site çok dağınık görünüyor, ilk önce belli bir düzen sağla, üst menüdeki elemanları, aşağıdaki kutuları belli bir genişlikte tut.
Özellikle bu kutular zaten işi bozmuş, çok fazla gölgelendirme var onlardan kurtul, yanyana 4 tane değil 3 kutu koyup genişliklerini biraz büyült, 10px padding ver, yazılar yapışık olmasın, kutuların arkaplanını beyaza çok yakın bir renk yap #f7f7f7 gibi, 1px'lik border ver biraz daha koyu bir renkte, 2-3 px de border-radius yakışır diye düşünüyorum.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şahsi fikrim öncelikle ne yapacağınızı kendi kafanızda oturtmanız, forumsa forum neyse o. Aksi halde şuan gördüğüm tasarım sanki bana wordpress temasını veya kişisel bir blogu andırıyor. Öncelikle ya statik diğer forumların tarzında veda diğer ihtimal kendi hayal gücünüzü kullanarak bir site iskeleti oturtmanızı öneririm. Tasarım için hayal gücünüz yoksa sade ve basit bir görünüme gidin.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Platformu
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Eğer paranız varsa özel çizdirin bence yoksa boş vakti olan, referans işi yapacak olan arkadaşlar var forumda onlardan yardım isteyebilirsiniz.
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendim yapmak istiyorum yoksa isin eglencesi nerede ? Bu tqsarimi kilanmicam zatenbastan yapicam