lostyazilim
tr.link

HitLeap ile Para Kazanın

5 Mesajlar 2.662 Okunma
lstbozum
tr.link

selcukcaglayan selcukcaglayan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 11 / 61
  • Ticaret 9, (%89)
Evet arkadaşlar bu yazımda sizlere HitLeap ile nasıl para kazanıldığını,HitLeap nedir ve ne işe yarar onu açıklamaya çalışıcam.Öncelikle HitLeap bir hit kasma programı.Sitelerinizin tekil hitini arttırmak isterseniz bu programa ekleyebilirsiniz.Fakat bu hitler boş hit olur.Bir değeri olmaz ama alexa değerlerinizde düşüş olabilir.
İlk önce yapmanız gerek şey HitLeap’a üye olmak.Referans linki ile üye olduğunuz zaman hiçbir şey kaybetmez ya da kazandırmazsınız.Destek amaçlı referans linkten üye olursanız bir miktar bana yardım etmiş olursunuz.O yardımı da çok görmeyin isterim :D Neyse şimdi üye olalım.
Referanslı Link: https://hitleap.com/by/selcukcaglayan
Referanssız Link: http://hitleap.com
Üye olduktan sonra aşağıdaki resimde aşamaları yapıyoruz.

Programı indirdikten sonra kuruyoruz ve HitLeap üyeliğimizle programda tekrar giriş yapıyoruz.Sonra tekrar programda üst menüden Traffic Exchange butonuna basıyoruz ve State bölümünün altından Start butonuna basıyoruz.Ve bu şekilde işlemi başlatmış oluyoruz.Bu işlemde program arkaplanda HitLeap sistemine kayıtlı siteleri gezmeye başlar.Bilgisayarınızı yavaşlatmaz ve çok sakin çalışır.Çaşıltığını anlamazsınız bile.Böylece siteleri gezdiğinde hesabınızda dakikalar birikir.Program ne kadar açık kalırsa diyelim 10 dakika açık kaldı hesabınıza 10 dakika aktarılır.408 dakika(yaklaşık) 0,5€ yapar.Evde boşta bir bilgisayarınız varsa sadece bu programı çalıştırarak güzel paralar kazanabilirsiniz.Ödemeyi 5€ olunca PayPal hesabınıza yapıyor.Her hafta pazartesi günleri ödeme alabilirsiniz.Para kazanmanın yanı sıra kazandığınız dakikalar ile sitenize hit kasabilirsiniz.Günde 3TL ve daha fazla kazanabilirsiniz bu şekilde.Diyelim 5€ birikti hesabınızda ödemeyi nasıl alacaksınız? Hemen onu da gösterelim.Yine üst menüde Referrals butonuna tıklıyoruz.Sağ üstte Cash kısmı 5€ ve üstü olduğunda altındaki Request Payout yazan yerden ödeme talep edebilirsiniz.
Evet arkadaşlar bu yazımda bu kadar.Soru,sorun ve görüşlerinizi yorum kısmından yapabilirsiniz.İnşallah referans linkten üye olmuşsunuzdur :D İyi günler..

KONU LİNKİ: http://selcukcaglayan.com/hitleap-ile-para-kazanin.html

wmaraci
reklam

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam hitleap ödeme yapmıyor. Sadece kazandığınız dakikalarla sitenize hit çekebiliyorsunuz. O ödeme bölümü de şunun için. Örneğin ben sizin referans üyeniz oldum ve premium üyelik aldım. Ödediğim paradan size pay geliyor. Bunun dışında kazandığınız dakikalar için ödeme alamıyorsunuz.

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm E-Mail Onaysız
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 816
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)
Hitleap ile para kazanabiliyorsunuz.Bu referans yaptığınız kişi site içinde premium yada trafik alırsa size belirli bir oranda (şuanda hatırlayamadım) komisyon veriyor.

Siteleri gezerek kazandığınız süreleri paraya çeviremezsiniz. O dakikaları sadece tarifk olarak kullanabilirsiniz.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
408 dakikanın 0,5€ ettiği sonucuna nasıl ulaştın ben onu merak ediyorum :)

http://wmaraci.com/forum/internetten-para-kazanma/hot-cpm-hitleap-otohits-gunde-ugrassiz-1-ilk-odememi-aldim-16-a-160332.html

wmaraci
wmaraci

alisami83 alisami83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek iş güvenliği uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar hitleap viewer programı ile dakika kazanıyorum ancak bu dakikalar bitiyor nasıl oluyor bu? neden dakikam hesabımda kalmıyor?

Datça Kekik Balı - Datcadogalurunler
DMOZ Editörü
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al