NavarinTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Görsel Tasarım Uzmanı ve Sanat Yönetmeni
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Bu sefer aklımdaki ikinci proje için bir soru sormak istiyorum. :D
Diyelim ki Twitter sitesi benim. Ve ben Twitter kullanıcılarına şöyle bir özellik sunuyorum. Tüm kullanıcılar yalnızca kendi profil sayfalarında gözükecek şekilde Adsense reklam kodu yerleştirebilecek.
Böylece kullanıcılarıma bir kazanç kapısı açmış oluyorum. Bunun Adsense kurallarına aykırı bir mantığı var mıdır?
Örneğin Blogger tarzı sitelerde aynı domain altında Google tüm kullanıcılara Adsense reklamı yerleştirme izni veriyor. Sonuçta Twitter da içeriğini kullanıcılarının oluşturduğu bir mikro blog...
Benim aklımdaki proje Twitter tarzı bir site değil yanlış anlaşılmasın. Instagram tarzı bir script yazıyorum ve böyle bir özellik eklemek aklıma geldi. Fakat Adsense için bir tehdit içerir mi bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Bugün forumlar her postun içine adsense reklamı sokuşturup veya bir sayfada 5 6 reklam bazıları SABİT olarak koyabiliyorsa bence denenebilir :D çünkü eninde sonunda o da bir sitenin alt sayfası ve reklam olması gayet doğal değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tehdit içerir nedeni 30 kullanıcısı ekledi diyelim 1tanesi clon yapmaya başladı diğer 29 kişinin emeği gidecek, ve hesabınız kapatılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sahte tıklama ile çalışırsa o site'de kapatılacaktır ve bu bütün sitelere yani hesabına yansıyacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpress'deki blogların adsense hesap sahipleri 1 kişi değil ama burada siz 1 hesaptan bir çok siteye adsense ekletmek istiyorsunuz 1 site yasaklanırsa bütün sitelerde adsense yasaklanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pardon yanlış anlamışım dediğiniz olabilir. Ama etkili bir yapıya hitap etmelisiniz. Süha arkadaşın dediği gibide adsense çok fazla talep var.
furuqos21
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
torna
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
malesef 1i adsense banı yedimi alt domainlerde banlanır örnek 10tl.net banlı bi domain birüsür 10tlnet forumları var hiçbiri adsense alamıyor