-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Arkadaşlar merhaba, kendime ait kişisel bir blog açmak istiyorum bu blogda profesyonel fotoğraflarımı tatlı tariflerini önerilerimi ve gezilerimi paylaşmak istiyorum cafefernando.com tarzında çok kaliteli bir blog olacak, ancak alan adı ne olsun diye karar veremedim, Baranos.com mu olsa, adım&soyadım Baran Bedir yoksa baranbedir.com mu olsa?
baranbedir.com düşünmüyorum egosu çok yüksek gibi geliyor, sizce düşünmeli miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
isim tercih etmeni tavsiye etmem yemek tarifi kişisel blog ? bilmem ironik geliyor.
Ninja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tam konusunu sormuşsun. Ben zamanında kişisel site için hem kendi adımı aldım, hem o zaman kullandığım rumuzumu, hemde farklı tarzda ingilizce bir ismi ama hiç birinde başarılı olamadım. :) Nedeni her şeyden çabuk sıkılmam. Ama sana hepsini test etmiş biri olarak önerim; Farklı bir isim bulman mesela baranos demişsin bu olabilir. Böyle söylememin sebebi, insanların rutin ve aynı şeylerden hoşlanmamaları kısacası ilgi çekmek için farklı ve yaratıcı bir isim bulman şart. O yüzden ad soyad bana göre etkisiz olur.
İsim bulmak konusunda bence kendin ortaya bir şeyler koy...
Mesela senin üzerine ilgi çeken, kendinde gördüğün yeteneklerin vs. hepsini bir araya getirdiğinde kafanda bazı şeyleri şekillendirebilirsin diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şahsen baranos daha iyi geldi bana
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.