lostyazilim

Oyun ekibimize SWF ve PSD bilgili aranıyor

4 Mesajlar 743 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hearted hearted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
1-Ekibimize 3 adet PSDesigner aranıyor!
Çince olan resimlerin türkçeye çevirilmesi için Resimleri editleyen bir arkadaşımız yok.
Not: Çince bilmiyorsanız, ben türkçesini söyleyip siz resime uygun olarak editlersiniz. (Arkaplanı olmadan)

2-Ekibimiz de çalışacak kişi aranıyor.
Uzakta olsanız bile şehire gelmek zorunda değilsiniz , her zaman iletişimli bağlantı için Facebook Sohbet grubumuzda kesintisiz iletişimde olabilirsiniz.
Belki oyunlarımızı denemek için fırsatınız olabilir ve ücret alabilirsiniz (Çalışmaya bağlı olarak ücret miktarı değişir.)
Ekibimize katılacak olanlar mesaj atabilirler.

Oyunların Piyasada olmayıp, Çince veya okuyamadığımız oyun dilinden Türkçe'ye çevirip ve Türkiye'den yayına çıkaracağız.
Oyunların bazıları:
1-DeutaHearts
2-TienHearts
3-NoragonHearts
Bu 3 ü browser oyunudur.
PC, Android , PS4 oyunları da kuracağız tabi önce yukardaki 3 browser oyunun projesi bittikten sonra yavaş yavaş diğer projeler biter bitmez online olacaktır ve tamamen türkçeleştirilecektir.

Oyunun resimleri tanıtımları vs. facebook hesabımda paylaştım çünkü buraya yüklemek zaman alıyor.

Not: Bu oyunlar kendi tarafımızdan yaratılmamıştır, Türkiye de ve Türkçe olmadığı için anlaşma yaparak sunucu dosyaları almış bulunmaktayız.

wmaraci
reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
Anime Hearts Oyun Şirketi :)

inş. başarılı olursunuz ama çok zor bir proje. tabi adam bulacağınıza inanıyorum ama 2 gün önce bir anime manga sitesinde açtığını konuyu görmüştüm o zamandan bu yana galiba geri dönen olmamış

hearted hearted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

Anime Hearts Oyun Şirketi :)

inş. başarılı olursunuz ama çok zor bir proje. tabi adam bulacağınıza inanıyorum ama 2 gün önce bir anime manga sitesinde açtığını konuyu görmüştüm o zamandan bu yana galiba geri dönen olmamış

Aynen öyle :)
Hemde Sen siteyi karıştırdın galiba o türkanime olacaktı animemangatr de eklemedim.
-----------------------
Anlaşılan bizi takip edenlerde varmış :D
Teşekkür ederim.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

hearted adlı üyeden alıntı

Aynen öyle :)
Hemde Sen siteyi karıştırdın galiba o türkanime olacaktı animemangatr de eklemedim.
-----------------------
Anlaşılan bizi takip edenlerde varmış :D
Teşekkür ederim.

animemangatr demedim ya :) sitenin ismini vermeyeyim diye bir anime manga sitesi yazdım :D türkanime de gördüm zaten :D

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al