-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Ticaret konusunda gelişmelerin olması sevindirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Tebrikler yerinde bir uyarı olmuş. Hatta limiti 50TL'ye çıkarmak gerek bence. Hatta öyle ki daha sıkı tedbirler getirililmeli bence.
0mh3r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** **
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Bu şelilde kuralların gelmesi çok iyi olmuş :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Caydırıcı önlemler olması iyi olmuş. Maalesef ticareti oyun sanan kişiler yüzünden insanlar ticaret yapmaya korkar oldu. Bu tarz önlemler ticareti az-çok düzene sokar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WM yönetiminin ticaret konusunda titiz davranması ticareti daha üst seviyelere çekecektir. Malum bir sitede bu konuya önem vermemesi neticesinde onlarca kişi dolandırılıyordu bu yüzden insanların ticarete bakışı değişmişti. WM nin kalitesi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
kramper adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım bir şey var. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun ben mi yanlış düşünüyorum. Diyelim adamın teki birini dolandırdı (ki bunu yapmak çok kolay 100 tl için de şikayetçi olsan olunmaz, olmasan para gitti), siz ne yapıyorsunuz? **************yı banlıyorsunuz ceza veriyorsunuz değil mi? Peki açıkça konuşalım, bu foruma üye olmak için ne referans gerekiyor ne de başka bir şey haksız mıyım? Bir telefon mesajıyla üye olunuyor,peki o zaman bu **************yı banladınız da ne oldu? ************** gitti bir yakınının telefonunu aldı ve yeniden kayıt oldu, bir de modemine res. attı tamamdır. Sonra ne oldu? ************** gene aramızda ikinci bir 100-200 belkide 500 tl lik yeni bir dolandırma girişimine girecek. Umarım anladınız ne demek istediğimi.
Öncelikle belirtmem gerekir ki dikkatli davranan hiç kimse dolandırılmaz.
Sorularınıza dönecek olursak; bu kurallar **************ğı %100 engeller demiyoruz zaten. Sadece ihmalkâr davranan üyelerimizin biraz daha sorumlu davranmalarını sağlamak.
Multi üyeleri ise üyelik aşamasında büyük oranda yakalıyoruz zaten. Hatta bir istatistik vermek gerekirse üye olan 10 kişiden ortalama sadece 3 tanesi yönetici onayından geçiyor. Bunun haricinde en büyük yardımı ise siz üyelerimizden bekliyoruz. Zira şüphe duyduğunuz veya multi üye olduğunu bildiğiniz kişileri bize bildirebilirsiniz.
Referanstan kastınız davet ile üyelik ise; bu sistemin **************lığı önlemek gibi bir faydası olacağını düşünmüyoruz. Dolayısıyla hiç bir zaman öyle davet sistemine geçmeyeceğiz. Bunun yerine üzerinde çalıştığımız yeni e-ticaret sistemimizde mümkün olan en ince detayına kadar güven sorununu çözmeye çalışacağız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sayın admin bunu ben gecen hafta yaşadım yanlız ihalede bana kalan 3 harfli domaini 4tl bıraktı ama paypalım sorunlu oldugu icin banka gönderemedim kredi yetersizdi yanlzı arkadaşlardan rica ettim göndersem bile anınd a gecmez bayramdan sonra gecer dediler o nedenle bende almadım domain şahısda duruyor bu kararınız iyi olmuş ancak anında ödeme yapılamadıgı zamanlar durumlarda oluyor lütfen bunları göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum HAYIRLI BAYRAMLAR..