-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gecmis olsun hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
skype & Mail : hakan@hakanakin.com.tr
http://hakanakin.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam konu dışı ama hazır sistemlemi çok büyük projeye girecektiniz? diğer konunuzda onu anladım
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hiç merak etmeyin zaten elinizde kanıt varsa sorun yok ben bi ara dolandırıldım ama elimde belge hiç bir şey yoktu.Bir tane arkadaşım dolandırııldı senin gibi direk bilişim sistemlerine gitti yani karakola orda seni yönlendiriyorlar.İp adresiyle belki bulurlar onu daha dava başlar.Olmadı adama tekrar ulaşırsanız eğer para iadesi yapmazsanız sizi mahkemeye verecem diyin zaten faturada kesmemiş vergide vermiyor kesin bunlarda ayrı bir ceza ayrı yeten bunun içinde belki daha fazla ücret alırsınız hemde adam bie daha kimseyi kazıklamaz.İyi bayramlar...
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Suc duyurusunda bulunun ip den yeri tespit edilince eline tebligat gidince kesin oder parayi yoksa kanitin varsa fazlasıni alirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
fatura almadan alışveriş yaptığınız için sizide suçlu bulabilirler ben bi firmaya hazır sistem aldım internetten buldum yazılım firmasını faturayı gönderin ödemeyi yapayım dedim. fatura geldi ödemeyi yaptım sonra sistemi kurdular. 490 tl gibi bi parayı internette tanıştığınız birine nasıl güvenip yolladınız?
Ayrıca bu tür alışverişleri gittigidiyor üzerinden yapın hiç olmazsa yazılım sahte çıktığı zaman gittigidiyor yönetimine mesaj atıp yazılım sahte diyip para iadesi talep edebilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım paranı alırsın ayrıca dilekçeye o kadar alıyorlarmıydı be valla iyi para kazanıyorlar :)