WordPress seo eklentileri, Google’da ön sıralara çıkmanız için sizlere en çok destek de bulunacak eklentilerdir. WordPress kullanıyorsanız ve arama motorlarında üst sıralara çıkmak istiyorsanız bu yazımı dikkate almalısınız.

”En iyi WordPress Seo Eklentileri” yazımı yazarken sıralamaya dikkat etmedim karışık olanlardan en iyilerini seçtim.Şimdi başlayalım;

WORDPRESS SEO BY YOAST

en iyi seo eklentileri En İyi Seo Eklentileri

Şuan ki sitemde kullanmış olduğum Seo eklentisi budur. Bana göre WordPress seo eklentilerinden en çok işe yarayan eklentilerinden biri budur. Çünkü WordPress Seo by Yoast Seo olarak birçok ayarı sizler için yapmaktadır. Bu eklentinin kısaca özelliklerinden bahsedelim ; Yazılarınızın, sayfalarınızın, kategorilerinizin başlık ve açıklamalarını girebilirsiniz. Bir site haritası oluşturup, sitenizin robots.txt ve .htaccess dosyalarınızı kontrol edebilirsiniz. kalıcı bağlantı ayarlarınızda detaylı değişiklikler yapabilir ve sitenizi daha Seo uyumlu hale getirebilirsiniz. Ek olarak sitenizi Sosyal Medyayla entegrasyon içinde olabiliyor.

İNDİRMEK İÇİN: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

ALL İN ONE SEO PACK

all in one seo eklentisi En İyi Seo Eklentileri

Birçok forum sitelerine girdiğiniz zaman hep All in One Seo Pack ile WordPress Seo By Yoast eklentisi sürekli karşılaştırılmıştır. All in one seo en eski Seo eklentilerinden biridir.Birçok site sahibi ve blog sahibi bu eklentiyi seçmektedir.Çünkü bu eklenti fazla karışik değildir.(Ben Seo by Yoast kullanıyorum.)

Yoast Seo ile neredeyse benzer özelliklere sahip All in One Seo Pack.Bir tercih yapmak istiyorsanız seo by yoast ya da bu eklenti olsun.

İNDİRMEK İÇİN: https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

SEO ULTİMATE

seo ultimate eklentisi En İyi Seo Eklentileri

Son zamanlarda sık sık karşıma çıkan bir eklenti oldu SEO Ultimate. Seo Pack ve Seo by Yoast hoşunuza gitmediyse ondan sonra kullanacağınız eklentilerden biride bu olabilir.Aslında diğer eklentilerden pek farkı da yok diyebilirim.

İNDİRMEK İÇİN: https://wordpress.org/plugins/seo-ultimate/



”En İyi WordPress Seo Eklentileri’ yazımın sonuna gelmiş bulunuyoruz.Bana soracak olursanız yazının içinde belirttiğim gibi ”WordPress Seo By Yoast”’ kullanırdım.Şuanda kullanıyorum ve gayet memnunum. :)

KAYNAK: http://www.5kategori.com/blog/2014/07/17/en-iyi-wordpress-seo-eklentileri/