lostyazilim

Farklı bir tanıtım yazısı projesi

7 Mesajlar 982 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

wikiface wikiface WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 19 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Aklımda şöyle bir proje var.

http://www.wikiface.net Blog adresimde soru cevap şeklinde bir kategoride paylaşım yapmak istiyorum. Bu paylaşımlar oldukça uzun yani 500 kelime üzerine ve akıcı olacaktır. Hem google'de üst sıralara yerleşmek hemde bu makalelerden para kazanmak istiyorum.

Projem şöyle ;
Forum sitelerinde bununla alakalı bir konu açacağım. Konu altına örneğin araba alırken nelere dikkat etmeliyiz? adlı yazımız hazırdır. Link almak isteyenler pm atsın diye belirteceğim. Alan olursa linkini koyup yayınlayacağım.

Örneğin ; Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Gibi bir konu hakkında en az 500 kelimelik bir yazı yazacağım. Konu içerisinde wikipedia gibi kaynak belirteceğim. En alt kısıma kaynak kodu bırakacağım. Kaynak kodu tanıtım yazısı olan siteye ait olacak. Bu kodlar site açık kaldıkça kalıcı olacak.

Sizce bu şekil talep olur mu? Olursa fiyat ne koymam gerekiyor. Veya başka tavsiyeniz var mı?

wmaraci
reklam

36748 36748 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba aslına bakarsan böyle bir proje tutmaz.Çünkü zaten teknoloji öyle bir hale geldi ki insanlar istediği her türden bilgiye anında ulaşabiliyor.Yani kimse bir bilgi için para ödemez.Kaldı ki milletimiz 180 kelimeden fazlasını okuma engelli oldu artık facebook, twitter gibi sosyal uygulamalar sayesinde.

• Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 19 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Servet Ejder adlı üyeden alıntı

Merhaba aslına bakarsan böyle bir proje tutmaz.Çünkü zaten teknoloji öyle bir hale geldi ki insanlar istediği her türden bilgiye anında ulaşabiliyor.Yani kimse bir bilgi için para ödemez.Kaldı ki milletimiz 180 kelimeden fazlasını okuma engelli oldu artık facebook, twitter gibi sosyal uygulamalar sayesinde.

Hocam siz yanlış anladınız. Şimdi oldukça uzun ve özgün içerikli sayfalar google ve arama motorlarının gözünde oldukça değerlidir. Bu sayfalardan da bağlantı almak siteleri arama sıralamalasında oldukça ileri düzeye taşımaktadır. Ben hazırlayacağım paylaşımlarda ilgilenen olursa tanıtım linki vermek istiyorum yani reklam text link.

36748 36748 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Çok pardon, ben olayı çok yanlış anlamışım :)
Madem öyle o zaman şöyle bir düzeltme yapayım.Böyle bir projenin tutması için minimum 4-5 ay gibi bir zamana ihtiyacı vardır ki; bu hem sizin siteyi doldurmak için hem de google'ın sitenizi artık değerli site olarak görmesi için hem de reklamınızı yeteri kadar yapmanız için gereken zamandır.
Tabi ki en önemli olan; herşeyden önce bu projenin tanıtımını sağlam yapmak ve geniş bir kitleye duyurmaktır.

wmaraci
wmaraci

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)
Fikir güzel ancak daha popüler bir siteniz olması gerekir bence.

• Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 19 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

faruk16 adlı üyeden alıntı

Fikir güzel ancak daha popüler bir siteniz olması gerekir bence.

Tutmaz diyorsunuz yani

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)

wikiface adlı üyeden alıntı

Tutmaz diyorsunuz yani

Sahsen ben olsam daha popüler sitelerden backlink almak isterim ancak şansınızı denemekten zarar gelmez.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al