-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
LG G2 D802 32GB Beyaz Akıllı Telefon Almayı düşünüyorum.
Sizce almalımıyım? Sorun çıkartır mı?
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
LG G2 F/P oranı en iyi telefonlardandır. Pişman olmazsın.
http://www.youtube.com/watch?v=SbhnAUxA5ZI
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Samsung Galaxy S Serisine Rakip Olmayı Başaran Tek Üst Segment Akıllı Telefon Markasıdır LG. Kullanmadım ama Tavsiye Edebilirim.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kullanıyorum şuan bile söylediğinizin aynısı var hatta harika telefon diğerlerinden kat kat üstündür.
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
LG G3 fiyati 2-3 ay sonra dusmeye baslar.Sabirli olursan 16gb ayni fiyata alabilirsin.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Yaklaşık bir buçuk aydır LG G2 kullanmaktayım. Önceki telefonum Samsung S3'tü. Akıllı telefonlarda kısa sürede biten şarj sorununun G2'de olmadığını söylemek isterim. 3000 mAh'lik bir dâhili bataryaya sahip. Bu da demek oluyor ki, bir buçuk günü rahatlıkla çıkarabilen bir telefonla karşı karşıyayız. Grafik kesafeti oldukça fazla olan oyunları bile denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadığımı da belirtmek isterim. 32 GB'lık versiyonunu kullanıyorum. Belirtmekte fayda var ki telefon, SD kartı desteklememektedir.
Bunun dışında Misafir Modu uygulamasını belirtmekte fayda var. Bu gibi küçük eklentiler telefonu işlevsel yapmaktadır. Kumanda özelliği ile her türlü televizyonu kontrol edebilme yetisine sâhip olduğunu da belirtmek istiyorum. Tüm bunların yanı sıra uygulama depolama gibi farklı spesifik özellikleri de bulunmaktadır.
Önemli bir nokta olarak da radyo konusuna değinmek istiyorum. Bâzı LG G2 telefonlarda, radyo özelliği kurulu olarak gelmemektedir. Bunun nedeni de, anladığım kadarıyla TRT'den lisans alınmaması için birkaç işgüzâr satıcının bu şekilde telefonu pazarlama istediğidir. Dolayısı ile ayrı bir lisans ücreti ödemeden telefonu satışa çıkarabiliyorlar. Benim telefonumda radyo özelliği bulunmakta. Satın almaya karar verirseniz, bu özelliği sorgulamayı unutmayın. Daha sonra eklemek isterseniz, telefonun rootlanması gerektiği de aklınızda bulunsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bataryası telefon ile birleşik bataryayı telefondan çıkaramazsınız. Fazla ısınma sorunu aslında yoktur ama son gelen güncelleme yüzünden ısınma sorunu bununda çözümü var aslında hard reset dedikleri birşey var onu yaptın mı ısınma sorunuda çözülüyor.