wmaraci reklam
tr.link

LG G2 Nasıl Bir Telefondur? - Yorumlarınız

19 Mesajlar 3.417 Okunma
acebozum
tr.link

xTrNikola xTrNikola WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 22 / 39
  • Ticaret 15, (%100)
LG G2 D802 32GB Beyaz Akıllı Telefon Almayı düşünüyorum.
Sizce almalımıyım? Sorun çıkartır mı?

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

googleasistan
reklam

Gerilim Gerilim www.giyse.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1924
  • Beğeniler 496 / 497
  • Ticaret 20, (%100)
LG G2 F/P oranı en iyi telefonlardandır. Pişman olmazsın.
http://www.youtube.com/watch?v=SbhnAUxA5ZI

Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş

FurkanHisamioglu FurkanHisamioglu Arayüz Çizeri Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Samsung Galaxy S Serisine Rakip Olmayı Başaran Tek Üst Segment Akıllı Telefon Markasıdır LG. Kullanmadım ama Tavsiye Edebilirim.

.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Sonuna kadar desem ?
xTrNikola

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

EmreGuler EmreGuler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Ben kullanıyorum şuan bile söylediğinizin aynısı var hatta harika telefon diğerlerinden kat kat üstündür.

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
LG G3 fiyati 2-3 ay sonra dusmeye baslar.Sabirli olursan 16gb ayni fiyata alabilirsin.

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)
Yaklaşık bir buçuk aydır LG G2 kullanmaktayım. Önceki telefonum Samsung S3'tü. Akıllı telefonlarda kısa sürede biten şarj sorununun G2'de olmadığını söylemek isterim. 3000 mAh'lik bir dâhili bataryaya sahip. Bu da demek oluyor ki, bir buçuk günü rahatlıkla çıkarabilen bir telefonla karşı karşıyayız. Grafik kesafeti oldukça fazla olan oyunları bile denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadığımı da belirtmek isterim. 32 GB'lık versiyonunu kullanıyorum. Belirtmekte fayda var ki telefon, SD kartı desteklememektedir.

Bunun dışında Misafir Modu uygulamasını belirtmekte fayda var. Bu gibi küçük eklentiler telefonu işlevsel yapmaktadır. Kumanda özelliği ile her türlü televizyonu kontrol edebilme yetisine sâhip olduğunu da belirtmek istiyorum. Tüm bunların yanı sıra uygulama depolama gibi farklı spesifik özellikleri de bulunmaktadır.

Önemli bir nokta olarak da radyo konusuna değinmek istiyorum. Bâzı LG G2 telefonlarda, radyo özelliği kurulu olarak gelmemektedir. Bunun nedeni de, anladığım kadarıyla TRT'den lisans alınmaması için birkaç işgüzâr satıcının bu şekilde telefonu pazarlama istediğidir. Dolayısı ile ayrı bir lisans ücreti ödemeden telefonu satışa çıkarabiliyorlar. Benim telefonumda radyo özelliği bulunmakta. Satın almaya karar verirseniz, bu özelliği sorgulamayı unutmayın. Daha sonra eklemek isterseniz, telefonun rootlanması gerektiği de aklınızda bulunsun.

xTrNikola xTrNikola WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 22 / 39
  • Ticaret 15, (%100)

Mukim adlı üyeden alıntı

Yaklaşık bir buçuk aydır LG G2 kullanmaktayım. Önceki telefonum Samsung S3'tü. Akıllı telefonlarda kısa sürede biten şarj sorununun G2'de olmadığını söylemek isterim. 3000 mAh'lik bir dâhili bataryaya sahip. Bu da demek oluyor ki, bir buçuk günü rahatlıkla çıkarabilen bir telefonla karşı karşıyayız. Grafik kesafeti oldukça fazla olan oyunları bile denediğimde herhangi bir problemle karşılaşmadığımı da belirtmek isterim. 32 GB'lık versiyonunu kullanıyorum. Belirtmekte fayda var ki telefon, SD kartı desteklememektedir.

Bunun dışında Misafir Modu uygulamasını belirtmekte fayda var. Bu gibi küçük eklentiler telefonu işlevsel yapmaktadır. Kumanda özelliği ile her türlü televizyonu kontrol edebilme yetisine sâhip olduğunu da belirtmek istiyorum. Tüm bunların yanı sıra uygulama depolama gibi farklı spesifik özellikleri de bulunmaktadır.

Önemli bir nokta olarak da radyo konusuna değinmek istiyorum. Bâzı LG G2 telefonlarda, radyo özelliği kurulu olarak gelmemektedir. Bunun nedeni de, anladığım kadarıyla TRT'den lisans alınmaması için birkaç işgüzâr satıcının bu şekilde telefonu pazarlama istediğidir. Dolayısı ile ayrı bir lisans ücreti ödemeden telefonu satışa çıkarabiliyorlar. Benim telefonumda radyo özelliği bulunmakta. Satın almaya karar verirseniz, bu özelliği sorgulamayı unutmayın. Daha sonra eklemek isterseniz, telefonun rootlanması gerektiği de aklınızda bulunsun.

Bilgilendirme için teşekürler. Bataryada hemen ısınma var mı? ve Bataryası telefon ile birleşik mi?

EmreGuler EmreGuler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
bataryası telefon ile birleşik bataryayı telefondan çıkaramazsınız. Fazla ısınma sorunu aslında yoktur ama son gelen güncelleme yüzünden ısınma sorunu bununda çözümü var aslında hard reset dedikleri birşey var onu yaptın mı ısınma sorunuda çözülüyor.

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)

xTrNikola adlı üyeden alıntı

Bilgilendirme için teşekürler. Bataryada hemen ısınma var mı? ve Bataryası telefon ile birleşik mi?

Öncelikle bataryanın kasaya tümleşik olduğunu söylemek istiyorum. Bu bir sorun teşkil eder mi, açıkçası bilemiyorum. Zaten G3 modelinde hârici batarya özelliğine gitmiş durumdadır LG.

Isınma olayına gelecek olursak da, bu konudaki gözlemim şu şekilde: Telefon, S3'e nazaran daha çabuk ısınmakta. Ancak ciddi bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum. Üstelik mâlum yaz aylarındayız ve ciddi bir sıcaklık var. Bu ısınmayı mevsime bağlamak istiyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al