-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sitede yeteri kadar konu olmadığından olabilir. Ya da Yds sorularının telif hakkı doğurabileceğini düşünerekten izin vermemiş olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
arkadaşımın psdindir.net sitesinde adsense var yeterli içerik olmadığından olsa yeterli içeriğiniz yok diye bir red cevabı almış olmaz mıydım?
MT Reklama
Haskovo
NymO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker,bilgisayarcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
içeriğin az biraz konu kas webmastertoolsdan harita gönder 1 ay sonra felanda başvuru yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
evet başka bir site üzerinden başvurdu ama sonuçta incelenen site farklı, evet yetersiz içerikden dolayı olabilir , forum adsense e de baktım sanırım yetersiz içeriğe de kabul edilemeyen içerik diye cevap atıyorlar çok ilgililer saolsunlar, yazdıkları cevap 3 kelime...
MT Reklama
Haskovo
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Bir iki kez farklı e-postalar ile başvur. Elemek için belirli bir sebebi gösterdiklerini ancak öyle anlarsın. Adam beğenmez bir sebep uydurur. Zaten gönderdikleri mailler genellikle yuvarlak cevaplardır.
Adsense forumunda derdini yalvar yakara anlatırsan özel mesajla (sistemden birisinin maili ile) cevap bulabilirsin.
Kolay kolay oraya açıktan şu şu sebep yazmıyorlar. Google çalışanları olsun hep yuvarlak cevapların peşindeler.
Çünkü diyemiyor ki ben şu siteye kodumu koydurtmam, benim bildiğim günlük 300 k tekil ziyaretçi alan illegal sitede (warez + muyap izinsiz müzik yayını) Google reklamı var. Adam çünkü kendi reklamınıda yaptıracak bir yer arıyor elbette. Peşinde olmazsan, tek sonuçla yetinmek zorunda kalırsın, farklı farklı yerlerden iletişim kurmaya çalış, aynı sonuçla dönerlerse haa bende bir şey var demek ki dersin o zaman. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
biraz daha zaman geçmesini beklicem o zamana kadar içeriğim de artar hitlerim de artar sanırım tekrar bi başvuru yapıcam bakalım nolcak.ama çok adaletli davrandığını düşünmüyorum google ın.
MT Reklama
Haskovo