-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Malumunuz bir çok haber sitesi var ve diğer haber sitelerindeki haberleri kopyala/yapıştır mantığı ile çalışıyor. Bugün bir tanesini inceledim, pr2 site ama sitedeki içeriğin %90 ı google haberler bölümünden kopyala/yapıştır ile girilmiş. Bu derece özgün olmayan içerik ile sitenin pr2 olması nasıl olur? Ayrıca böyle içerikler yüzünden sitenin google dan ban yemesi ya da spam lenmesi mümkün müdür acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Where is the adalet?
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
başlığı değiştir bir iki etiket uydur no problem. ama adamın biri bilimsel bi makale yazar sitesine sende onu çalarsın da seni google ye şikayet eder işte o zaman dönülmez akşamın ufkundasın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
kopya içerik nedense google ın göznde daha degerli bir hale geldi. bugun bakın tum kpya ıcerıkler orjınellerınden daha ust sıralarda çıkmaktadır. Adsense politikalarına aykırı denılmekte yıllardır, yine gidin bakın tum kpya sıtelerde koca koca aene bannerları bulunuyor.2 yıldır özgün yazı yazmak ıcın agır tempoda sitemı goturebıldıgım yere kadar goturdum sonuc beklentımın yuzde 50 altında. Bilseydim 2 yıl boyunca kopyala yapıştır yapar milyon ındexın sahıbı olurdum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam benim bundan 2 sene önce kafama esip blogcu dan açtığım bir blog vardı. biyerden de bir ders kousunu kopyala yapıştır ile bloguma koymuşum. (ben unuttum bunları hep.) bi gün bu dersin anlatımına ihtiyacım oldu, google' da söz konusu dersi arattığımda ilk sırada o blogcudan açtığım siteyi gördüm. Çok güzel küfürler ettiğimi bilirim. aylarca 1. sırada durmuş haberim yok. Ben o gün bugündür google' a güvenmem. Tabi herkesin görüşü kendine.
(inanmayıp link isteyen olursa ben bu durumu fark eder fark etmez siteyi bilinçsizce asıl siteme yönlendirmem sonucu google tarafından bi süre sonra kaldırıldı, ama ekmeğini iyi yedim :D )
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
google kopya içeriğe karşı değil, sadece spam sevmiyor (deniliyor) oysa ki internet spam yaparak para kazanan binlerce dolarlık şirketlerle dolu ve google bu siteleri daha çok seviyor
spam yaparak ve kopya içerik alarak açtığım bir forum var. kendi haline bıraktım. üyeside geliyor hitide...
yani, yardırın anam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kalitesiz olarak değerlendirir spam atmaz ama sıralamalarda algılar sıralamaları düşürür. spam algılaması için bot ile çekmek gerek. yani seri yayın paylaşımı.
bu tür konuları açmayınız bazılarını içerik çalmaya yönlendiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
VB.NET
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WebDost adlı üyeden alıntı
kalitesiz olarak değerlendirir spam atmaz ama sıralamalarda algılar sıralamaları düşürür. spam algılaması için bot ile çekmek gerek. yani seri yayın paylaşımı.
bu tür konuları açmayınız bazılarını içerik çalmaya yönlendiriyor.
Benim bahsedilen konu gibi bir blog/sitem yok ama durum üstteki arkadaşın dediği gibi olunca içerik almadan da olmuyor.
мαѕαüѕтü proɢrαмlαrıɴız yαzılır
#Mrc Software