-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Arkadaşlar 7 Gün evvel açmış olduğum bir sitemi arama motorlarına kayıt ettim. Google, Yandex, Bing, yahoo, vesaire en çok bağlantı veren Yandex istediğim kelimelerde ilk sıra ve ilk sayfa olmak üzere çok iyi bir konum belirlemişti. Çok sevinmiş yandexe bağlılık hissetmeye başladım. Hitim daha ilk 2. gününde 1.700 Civarıydı hepsi organik ve arama motorlarındaydı. Ardından bu gün itibari ile Hitimin 400'e düştüğünü gördüm. Yandex arama motoruna baktığım zaman tüm indexlerimin silindiğini gördüm. Yandex yardım sayfasından iletişime geçmek istedim mail attım. Ardından arama motoru searc bölümüne mail attım yine dönüş yapılmadı. Sitemi yeniden ekletmek istedim oda olmadı. Metrikayı kurdum analiz vede etkili olacağını düşündüm. Yine aynı. Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Benim tüm hit kaynağım neredeyse yandexden geliyordu. Günlük adsenseden 10 ile 15 dolar arasında değişiyordu. Lütfen Yardım edin.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
hocam siteyi doğrulama yaptınız mı bir de forumda yandex destek nickli birisi vardı. ona pm ile ulaşın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Yapmadığım bir şey kalmadı. Forumun Yandex Profili;
http://wmaraci.com/forum/uyeler/2636-yandex-destek bu kişiye de mesaj attım doğrulama da yaptım ama nafile :)
Ody
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
xxx
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yandex bi aralar çok iyi hit getirmeye başlamıştı.
Artık ne olduysa küçülmeyemi gidiyorlar anlamış değilim.
İndex'leri silmeye başladılar veya yeni bir algoritmamı çıkarıyorlar belli değil.
xxxxx
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ody adlı üyeden alıntı
Yandex bi aralar çok iyi hit getirmeye başlamıştı.
Artık ne olduysa küçülmeyemi gidiyorlar anlamış değilim.
İndex'leri silmeye başladılar veya yeni bir algoritmamı çıkarıyorlar belli değil.
Onların algoritmasını çözemedim. İlk gün inanılmaz derecede trafik sağladı mutluluktan uçuyordum Bugün Düşüncelerim değişti :)