-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam konuyu dine bağlamanın anlamı yok. Bana bu site kurulmadan önce al bak wmaraci.com diye bir domain var al deseler açıkcası almazdım. Bu da o hesap içini doldurursanız iyi iş yapar ama bu şekilde domain parasından öteye gidemez.
Sağlıcakla kalın.
www.hubeybi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şunu hep diyoruzda proje olursa olur. Zaten bir site Alexa TR 500 olsun kimse satmaz kolay kolay aylık 100,000 TL kadar reklam geliri elde eder. Aslında domain al sat işi bana cazip gelmiyor. Ancak jenerik olursa satılıyor. Örnek futbol .com v.s. gibi gerisi fasa fiso oluyor. Gerçekten domaininiz güzel bunu denemek zorunda kalıyoruz proje, proje. Aslında bu siteyi Allah rızası için İslami kurallara göre yazsanız Allah'u Telala rızık gönderir. Yani insanlara faydalı çalışmalar yaparsanız, parayı Allah C.C. gönderiyor.
Web işinin sırları arasında hit çok alan site kazandırır. Hit elde edebilen webmaster kazanır.
Not: Devrik cümleler oldu kusura bakmayın. Türkçe, İngilizce aklımız allak bullak oldu. Gerçek Türkçe dilimizi dahi unuttuk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
bende namaz kılıyorum noluyo orda arkadaş işi namazla ne ılgısı vr sen aç sıtenı globalleştır nakıtın çoksa tr yle bırakma işi subdomaınler dede arapça farsça yayı n yaprsa sıten muhtemelen değerlenır sıten tabı bunlar ıçın butçe lazım.:D
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web isleri
-
-
Ad Soyad
İ** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Turk İslam guzel isim .. acık artırmaya koyun bence ben de teklif verirdim :) ama hocam bu isim altınca onlarca proje var .
30845
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
listeyi incelerken bu domaini gördüm ve sadece bir kere sorgulayıp diğerine geçtim bencede fazla bişey beklemeyin alıcısını bulursanızda bence max 100 tl ama yinede bu işler belli olmaz belki com uzantısının sahibi ciddi yatırımlar yapmıştır size 1000 tlde teklif edebilir.