lostyazilim
tr.link

Domain Fiyatı..

17 Mesajlar 2.961 Okunma
acebozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

deha adlı üyeden alıntı

Com'u tabiki dolu olacak :) Bu zamanda boşta bırakırlar mı.Kısmet artık.İhtiyacı olan olursa veririz.

Ek Olarak:

Size inat bu domaini hiti çok olan bir islam sitesine dönüştürürdüm de vaktim yok.Sıra gelmiyor.10 liraya sigara alırsın ancak :) Gerçi forumda domain satılmaz.

Arkadaş hitsiz boş haliyle 10 liraya gider demiş hocam:)

wmaraci
webimgo

BarisAyar BarisAyar WTF! Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 0 / 62
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam konuyu dine bağlamanın anlamı yok. Bana bu site kurulmadan önce al bak wmaraci.com diye bir domain var al deseler açıkcası almazdım. Bu da o hesap içini doldurursanız iyi iş yapar ama bu şekilde domain parasından öteye gidemez.
Sağlıcakla kalın.

www.hubeybi.com

seoturkey seoturkey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 2, (%100)
Şunu hep diyoruzda proje olursa olur. Zaten bir site Alexa TR 500 olsun kimse satmaz kolay kolay aylık 100,000 TL kadar reklam geliri elde eder. Aslında domain al sat işi bana cazip gelmiyor. Ancak jenerik olursa satılıyor. Örnek futbol .com v.s. gibi gerisi fasa fiso oluyor. Gerçekten domaininiz güzel bunu denemek zorunda kalıyoruz proje, proje. Aslında bu siteyi Allah rızası için İslami kurallara göre yazsanız Allah'u Telala rızık gönderir. Yani insanlara faydalı çalışmalar yaparsanız, parayı Allah C.C. gönderiyor.

Web işinin sırları arasında hit çok alan site kazandırır. Hit elde edebilen webmaster kazanır.

Not: Devrik cümleler oldu kusura bakmayın. Türkçe, İngilizce aklımız allak bullak oldu. Gerçek Türkçe dilimizi dahi unuttuk.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

deha adlı üyeden alıntı

Namaz kılmayan islam sitesine giremez mi ?
Neyse teşk. yorumların için..

Allah (c.c) İslami şartların da Namaz kılmak, oruç tutmak, hacca gitmek bu üç unsur çok önemli ve mecburi. Biz Müslüman bir ülkeyiz, peki kaç gence islamı öğretiyoruz veya aşılıyoruz. Veya kaç genç gördünüz internete giripte " Namaz nasıl kılınır ? " diye arattığını.

Gusül abdesti nasıl alınır? Şuanda islami olarak aranma hacmi yüksek bir kelime olarak bu soruluyorsa gerisini siz anlayın.

Burası Türkiye.

wmaraci
wmaraci

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
bende namaz kılıyorum noluyo orda arkadaş işi namazla ne ılgısı vr sen aç sıtenı globalleştır nakıtın çoksa tr yle bırakma işi subdomaınler dede arapça farsça yayı n yaprsa sıten muhtemelen değerlenır sıten tabı bunlar ıçın butçe lazım.:D

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

ibrahimCEYHAN ibrahimCEYHAN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web isleri
  • Konum 1
  • Ad Soyad İ** C**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 10 / 32
  • Ticaret 13, (%100)
Turk İslam guzel isim .. acık artırmaya koyun bence ben de teklif verirdim :) ama hocam bu isim altınca onlarca proje var .

30845 30845 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 23 / 20
  • Ticaret 6, (%100)
listeyi incelerken bu domaini gördüm ve sadece bir kere sorgulayıp diğerine geçtim bencede fazla bişey beklemeyin alıcısını bulursanızda bence max 100 tl ama yinede bu işler belli olmaz belki com uzantısının sahibi ciddi yatırımlar yapmıştır size 1000 tlde teklif edebilir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al