Klavyex Teknoloji Platformu açılıyor. Sitemizin genel özeliğini ve ne işe yaradığını soran çok kişi var. İsim itibari ile Klavye ile yapılabilen herşeyi incelicez( klavye ile yapılan şiddetler hariç :D ) . Sitemizde oyun incelemeleri, web site incelemeleri, teknolojik ürün incelemeleri, teknoloji haberleri ve genel yazılarımız olucak. Bunlar haricinde bir çok ilgi çekicek videolarımız olucak. İlk başta erken olduğunu düşündüğümüz için sizlere eğitim videoları sunmak istemiyoruz fakat ilerleyen dönemlerde çeşitli eğitim videoları ve tamamen ücretsiz eğitim setleride sunmayı düşünmekteyiz. Klavyex Legal bir teknoloji platformu olucaktır.
Bunlar haricinde Asıl konumuza gelirsek Klavyex takılabileceğiniz ilginç bir platform olucak çünkü ilerleyen dönemlerde değişik ve cins özellikleriyle garip şeylerde yapılabilecek bunun ayrıntısını sonra anlatırım :) .
Şimdilik size anlatacaklarım bu kadar, bugün ilk deneme incelememizi atmayı planlıyoruz umarım ilginizi çeker :)
Takip ettiğiniz için teşekkürler :)
İlk konumuzu açtık. Çok yakında yeni gönderilerimizin ilginizi çekeceğinden eminiz.
İlk konumuz: http://www.klavyex.com/klavyex-aciliyor-teknoloji-platformu.html