lostyazilim

Klavyex.com Açıldı

7 Mesajlar 870 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

OzenMedya OzenMedya Marmara Hosting® Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Klavyex Teknoloji Platformu açılıyor. Sitemizin genel özeliğini ve ne işe yaradığını soran çok kişi var. İsim itibari ile Klavye ile yapılabilen herşeyi incelicez( klavye ile yapılan şiddetler hariç :D ) . Sitemizde oyun incelemeleri, web site incelemeleri, teknolojik ürün incelemeleri, teknoloji haberleri ve genel yazılarımız olucak. Bunlar haricinde bir çok ilgi çekicek videolarımız olucak. İlk başta erken olduğunu düşündüğümüz için sizlere eğitim videoları sunmak istemiyoruz fakat ilerleyen dönemlerde çeşitli eğitim videoları ve tamamen ücretsiz eğitim setleride sunmayı düşünmekteyiz. Klavyex Legal bir teknoloji platformu olucaktır.
Bunlar haricinde Asıl konumuza gelirsek Klavyex takılabileceğiniz ilginç bir platform olucak çünkü ilerleyen dönemlerde değişik ve cins özellikleriyle garip şeylerde yapılabilecek bunun ayrıntısını sonra anlatırım :) .
Şimdilik size anlatacaklarım bu kadar, bugün ilk deneme incelememizi atmayı planlıyoruz umarım ilginizi çeker :)
Takip ettiğiniz için teşekkürler :)

İlk konumuzu açtık. Çok yakında yeni gönderilerimizin ilginizi çekeceğinden eminiz.

İlk konumuz: http://www.klavyex.com/klavyex-aciliyor-teknoloji-platformu.html

wmaraci
reklam

BarisAyar BarisAyar WTF! Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 0 / 62
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam temanız kişisel blog için gerçekten çok hoş ama genel bir teknoloji blogu için yeterli olur mu emin değilim. Başarılar dilerim
OzenMedya

kişi bu mesajı beğendi.

www.hubeybi.com

• Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

benadriyan adlı üyeden alıntı

Hocam temanız kişisel blog için gerçekten çok hoş ama genel bir teknoloji blogu için yeterli olur mu emin değilim. Başarılar dilerim

Yeterli olmadığını anladığımızda geliştireceğiz artık :)

BarisAyar BarisAyar WTF! Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 0 / 62
  • Ticaret 1, (%100)

ÖzenMedya adlı üyeden alıntı

Yeterli olmadığını anladığımızda geliştireceğiz artık :)

Hocam gerçekten çok hoş tema. Geliştirmenizi bende yürekten isterim. Mesela "Önceki yazılar, Sonraki yazılar" orada pek olmamış gibi Oraya "Menü" eklenirse daha faydalı olacağı görüşündeyim. Lütfen yanlış anlamayın geliştirmeniz için sadece fikrimi söylüyorum. Olumlu bir eleştiri olarak alın, aklınıza yatarsa yaparsınız.

Sağlıcakla Kalın.

www.hubeybi.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz, her yorumu not alarak toplu bir biçimde değerlendirip gerek hatalarımız gerek yapmamız gerekenleri planlı bir şekilde yapmak niyetindeyiz.

Yorumlarınız ve takibiniz için teşekkürler :)

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)
Sitenizi inceleme fırsatım oldu. Öncelikle görsel açıdan diğer teknoloji sitelerinden çok daha önde olduğunuzu belirtmek isterim. Bunun dışında bir noktaya değinecek olursak, bu kadar ciddi görünümlü bir sitede bence yazılarınızda da belli bir üslubu kurmalı ve onu korumalısınız. Örneğin, Klavyex Açılıyor! yazınızın son cümlesi, ziyaretçileriniz tarafından hoş karşılanmayabilir.

Başarılar diliyorum, takipteyim.
OzenMedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 1, (%100)

Mukim adlı üyeden alıntı

Sitenizi inceleme fırsatım oldu. Öncelikle görsel açıdan diğer teknoloji sitelerinden çok daha önde olduğunuzu belirtmek isterim. Bunun dışında bir noktaya değinecek olursak, bu kadar ciddi görünümlü bir sitede bence yazılarınızda da belli bir üslubu kurmalı ve onu korumalısınız. Örneğin, Klavyex Açılıyor! yazınızın son cümlesi, ziyaretçileriniz tarafından hoş karşılanmayabilir.

Başarılar diliyorum, takipteyim.

Daha samimi olması açısından düşünmüştüm ama sanırım siz bu konuda haklısınız :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al