Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır Artırılmış Gerçeklik üzerine çalışmalar yapıyorum. Geleceğin teknolojisi olduğuna inanılan bu alan eğitimden sağlığa, dekorasyondan pazarlamaya kadar birçok alanda muhteşem iş alanları ve harika bir kazanç potansiyeli barındırıyor.
Bu düşüncelerle yola çıkarak dünyanın en büyük yazılım marketlerinden biri olan Envato'da bazı Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları satıyorum. Sizin de bu alana ilginiz varsa yada yatırım yapmayı düşünüyorsanız satışta olan kaynak kodlarım ile iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Artırılmış Gerçeklik alanında farklı fikir ve projeleriniz varsa da iletebilirsiniz.
Bunun yanında özellikle Okul Öncesi ve İlköğretim dönemindeki çocuklar için hazırladığım Wearkids Artırılmış Gerçeklik Eğitim Seti uygulamaları da Google Play'de ücretli olarak artık yayında! Ailenizde yada yakın çevrenizde eğitimine katkı sağlayabileceğiniz çocuklara önerebilir, tavsiye edebilirsiniz. Fikir edinmek için Ücretsiz tanıtım uygulaması olan Wearkids | Artırılmış Gerçeklik Eğitim Uygulaması'nı indirebilir, değerli fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.