Merhabalar, React Native + expo backend : Nodejs ile geliştirmiş oldugum Matematik eğitim uygulamasını satıyorum Uygulama Özelikleri

** Login /  Register Google veya email ile

** Gamfication (Level,Puan Badge kazanma sistemi,Günlük giriş sayısı Streak sistemi)

** Video Ders Youtubedan admin tarafından eklenen  youtube video dersleri

** Soru çözüm Modları 

** Feed (topluluk)

** Etkinlik Sistemi (geliştirme aşamasında)

** Hedef Sistemi (kullanıcı kendi girdiği hedefleri ve hedef tamamlamasına göre puan kazanma sistemi

** Soru konu analiz sistemi öğrencinin eksik konularını çözdüğü sorulara göre gösterme 

** Admine özel panel mobil uygulama üzerinden 

** İstatistikler

** Store (Kullanıcı admin tarafından yüklenmiş özel badgeleri satın alıp profilinde diğer kullanıcılara gösterebilir)

Bu sistemi geliştirme aşamasında yukarıda yazdıgım ödeme hariç tüm api routeları çalışıyor front end hazır birkaç eksiği var tamamlanması gereken kaynak kodları ile beraber hepsini satmayı/devretmeyi planlıyorum uygulamayı google play ve app storedan yayınlayıp hedef kitleye rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz potansiyeli olan uygulama ve bu tarz eğitim odaklu uygulamalar aranıyor . Eğer geliştirmeye devam edicekseniz uygulamayı satışa çıkarıyorum.bu uygulamayı satma sebebim vakit bulamıyorum ve yorucu ilgilenenler DM yazabilir

Gerekli Dökümanlar verilcektir APİ ve Clien Readme dosyaları kaynak kodlar ile teslim edilcektir

Birkaç Resim