Selamlar


Hemen detaylara geçiyorum. İstediğim şey çok açık ve nettir detay veya ayrıntı neredeyse yoktur. Tüm detaylar aşağıda.


Mevcut bir web sitesi var. Bu web sitesi bir içerik platformu değildir. Personelin günlük çalışma planını gösteren bir tablo ve tabloya personel eklemeden ibaret küçük bir sistemdir. Halka açık değil yalnızca personel tarafından kullanılan bir şeydir. Şu an için web sitesi olarak çalışmaktadır.

İstediğim şey:

1-) Bu web sitesi Android ve IOS telefonlarda çalışacak şekilde aynen bu web sitesini yansıtabilecek bir uygulama. Yani kullanıcılar telefonlarından tarayıcıdan adres girmek yerine uygulamaya basınca sistemi görsünler hızlıca.

2-) Eğer mümkünse uygulamadan bildirim göndermek istiyorum önemli durumları veya acil duyuruları anlık olarak bildirim şekilnde göndermek istiyorum.

3-) Sistem üzerinde duyurular diye bir bölüm var. Buraya bir duyuru eklendiğinde normalde zaten mail gidiyor kullanıcılara. Fakat uygulama üzerinden de bildirim gitmesi mümkünse bildirim gitsin istiyorum.

4-) Bu bir istek değildir. Bana gelen tekliflerde çok gördüğüm için yazıyorum. Diğer uygulamalarda yer alan sıradan paketlerde dahi olan kullanımı faydalı olabilecek diğer şeyler varsa onları da önerebilirsiniz.

Tüm detaylar burada mevcuttur. Lütfen fiyat tekliflerinizi özel mesaj yolu ile gönderin. Ayrıca bu konuya da özel mesaj gönderdiğinizi belirtin. İş hemen yapılacak olup ödemesi anında gönderilecektir.

İyi çalışmalar