-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Arkadaşlar İonic nedir ? ayrıca Bu framework kullanmak mantıklımı ? Birde macbook kullanıyorum bir türlü kuramadım ne yaptıysam yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba ? sanırım Forumda hiçbir arkadaşımız ionic kullanmıyor yada yardımcı olmak istemiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle ionic javascript/typescript yazarak hybrid mobil uygulama yazmanı sağlayan bir alt yapıdır. Ionic ile geliştirmiş olduğun uygulama, webview içerisinde çalışır, OS özelliklerini kullanabilmek için pluginlerden yararlanabilirsin. Mantıklı mı soruna, uygulamaya göre değişir diyebilirim. Donanımsal özelliklerden yararlanmayacaksan ionic ile web ui geliştirerek mobil uygulama geliştirebilirsin, tek source ile multi platform app oluşturabilirsin.
Kurulum konusuna gelirsek, öncelikle node js kurulumu yapmış olman gerekir, sonrasında ionic kurulumunu npm yardımıyla kurabilirsin. Kurulumda hata alıyorsan büyük ihtimal senden kaynaklanıyordur, yüksek ihtimal kurulum yaptığın kullanıcının yetki seviyelerinden kaynaklanıyordur. Terminal üzerinden kurulum yaptığında almış olduğun hatayı paylaşırsan sanırım daha iyi olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hatada yazdıgı gibi access denied hatası alıyorsun,
terminalden kullanıcı izinlerini ayarlayabilir yada kurulumu sudo -s ile yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sadece html kullanarak ionic ile android app geliştirmek mümkün mü acaba? Bunu görsel olarak tasarlıyacağımız bir programı mevcut mu ionic in ? studio gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
responsive tema ile o zaman mobil app yapılabilir mi ? kurdum sanırım ben görsel bir tasarım nasıl yapacağım ?
Ek Olarak: hocam dün gaza gelip ben codecanyondan bir ionic tema aldım ama nasıl açacağım şimdi
kafayı yedirtecek bana