lostyazilim
tr.link

Satılık GPlay Developer+AdMob+ 35 Oyun Proje Dosyaları+ Aylık 4300+ TL gelir

6 Mesajlar 1.267 Okunma
lstbozum
tr.link

soneday soneday WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 3D Tasarım, Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Uygulama adı : 35 Uygulama (pm)
Uygulama linki : PM
Yayınlanma zamanı : Google geliştirici ve AdMob hesabı 2016 yılında açılmıştır ve hiç bir sorun yaşanmamıştır. AdMob ve Konsol hesabı ayrı hesaplardadır.
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Tüm oyunlarda reklam + 2 oyun/uygulama'da uygulama içi satın alma var.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 4000 TL + (2016-2019 arası 20k getirisi olmuşken, 2020 yılında sadece 27k kazandırmıştır ve kazanç oranı hızla artmaktadır istatistiklerde görebilirsiniz.)
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 35 uygulamanın tane başı ortalama 50-300 arası indirmesi vardır, x35 ile çarpın
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : %100 Organik hiç bir şekilde reklam çalışması yapılmamıştır.
Günlük aktif kullanıcı sayısı : Günlük Ortalama minimum 50.000 , ortalama 100.000 reklam isteği
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : 35 özgün proje ve %100 kaynak dosyaları. 3D modellemeler ve kodlamalar dahil tamamı benim tarafımca yapılmıştır sadece 1 asset kullanışmıştır.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : 1 asset var
Geliştirici hesabı dahil mi? : AdMob dahil ve Google Play Konsoldaki uygulamalar alıcı kişinin "geliştirici hesabına" aktarılacaktır. Eğer sıkıntı çıkarsa hesap tarafımca yedeklenip teslim edilebilir. Bu konuyu tasarlayıp anlaşırız. 14 yıllık mail hesabıdır.
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Şimdiye kadar hiç bir şekilde, uyarı, telif gibi talep ve uyarı gelmedi zaten tasarımdan kodlamasına 1 asset dışında %100 bana aittir tüm projeler. Sadece reklam yerleşiminden dolayı birkaç uyarı geldi ve geldiği an düzeltildi.

Genel açıklama:
2016 yılında başladığım bu uygulama/oyun geliştirme sürecine son vermek istiyorum. Farklı bir sektöre girmeye karar verdim ve bunun için kaynak kullanma amacıyla.
Uygulamaların %50 kadarı araba oyunlarıdır hiç birinde logo marka kullanılmamıştır ve hiç bir şekilde ihlal ve telif söz konusu değildir. Oyunlarda kullanılan 3D modeller benim tarafımca %100 oranında modellenmiştir bu yüzden ömürlük sıkıntısız g.play'de durabilir.
1 adet korku oyunu ise benim seslendirdiğim 1 bölümlük bir projedir, 6 bölüm olarak planlanmıştr tutması halinde devamı gelecek diye oyun içerisinde not düşülmüştür ve oyun şuan günlük 200 indirmeye ulaşmıştır.
Öneri verecek olursam tamamen eğitim görmeden ve oldu bitti ye getirerek yaptığım bu bol emek verdiğim projelerden para kazanmayı çok bilemedğim ve değerlendiremedğim için kazanç oranı bilen kişi tarafından çok rahat 2-3 katına çıkarılabilir. Ben sadece reklam odaklı çalıştım.

Satış bilgilendirmesi:

-Uygulama sayısı toplam 35'dir, hepsinin kaynak kodu proje dosyaları olduğu gibi durmaktadır. Hazır ve illegal hiç bir proje yoktur.
-Uygulamaların %50 kadarı araba oyunlarıdır.
-1 adet çocuklar için eğitici oyun vardır aile politikasını ayarlayamadığım ve anlamadığım için kaldırıldı, işi bilen tekrar yayına sokabilir, günlük 5-10 TL getirisi oluyordu.
-Unity geliştirici hesabına ekli birkaç oyun/uygulama var. Bu hesap alıcıya aktarılabilir.
-Satış sonrası 3 ay tam destek vereceğim, bunu sözleşme yapıp noterde imzaya döküp halledebiliriz. (nasıl re-skin edilir, içerik nasıl değişir, hangi script hangi objeye ekli vs her konuda tam destek vereceğim)
-Alıcı taraf isterse satışın gerçekleşmesi için rahat edebileceği sözleşme maddeleri hazırlayabilir ve buna noter huzurunda imza atabilirim.
-Satış mümkünse yüz yüze olmalı.
-Alıcı kişi geliştirici hesap adını değiştirmelidir.
-Uygulamaların 20 tane kadarı 6 dile sahiptir. 2 uygulamada 21 dil mevcuttur. Google Play mağza girişlerinde tüm oyunların varsayılan dil ingilizcedir ve mağza giriş dili büyük oyunlarım için 41 dil seçeneğindedir.
-Kullanıcı genel ülke kitlesi, Türkiye,İtalya,Fas,Cezayir,Almanya,Fransa,Brezilya 'dır.
-Teslim aldığınız oyunlar ve projelerin size ait olmasıyla ilgili talebiniz doğrultusuna yasal olarak yapılması gerekenler yapılabilir.

İstenilen fiyat: 100.000 TL'dir. + teklifler + takas değerlendirilebilir.
PM ile detay isteyiniz.
Forum dışı iletişim: lycinteraktif (at) gmail.com

Son 28 gün ve Geçen ay istatistik grafiği.

Kazanç grafiği 2016-2020 aralık

Konsol Etkin kullanıcılar sıralaması.

wmaraci
reklam

radyomevlana radyomevlana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam elimde bir online oyun var. Eğer almak isterseniz lütfen dm gönderir misiniz? Ben size dm gönderecektim fakat DM gönderilmiyor size. Bu yüzden buradan yazmak durumunda kaldım.

Feneroin Feneroin kriptonft.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Kaynak
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 191
  • Beğeniler 9 / 57
  • Ticaret 0, (%0)

radyomevlana adlı üyeden alıntı

Hocam elimde bir online oyun var. Eğer almak isterseniz lütfen dm gönderir misiniz? Ben size dm gönderecektim fakat DM gönderilmiyor size. Bu yüzden buradan yazmak durumunda kaldım.

Adam satiyorum diyor, Sen ise adama is bindiriyorsun 😅
radyomevlana

kişi bu mesajı beğendi.

Labirent Kent: https://labikent.com

radyomevlana radyomevlana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 2, (%100)
@Feneroin hocam gece gece siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :D :D

wmaraci
wmaraci

soneday soneday WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 3D Tasarım, Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
@Feneroin , ilgilenmiyorm teşekkürler :)

Myzone77 Myzone77 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar muhendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim bilgi gönderir misn tedayli

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği