Merhaba arkadaşlar, daha önce Ücretsiz Sipariş-Proje Takip Uygulaması/Programı yayınlamıştık bu uygulamamız Ücretsiz Aksoyhlc İş-Sipariş-Proje Takip Scripti ile entegre şekilde internetle çalışıyordu, yeni sürümünü geliştirdik ve tasarım ilk sürümdeki uygulamadan tamamen farklı. Yeni uygulama/program internetsiz şekilde localde çalışır ve herhangi bir yere veri aktarımı yapılmaz. Yeni sürümü genel olarak masaüstü program odaklı yaptık ve tasarımı PHP scriptteki tasarımla hemen hemen aynı ancak Android/IOS olarak mobilde de rahatlıkla kullanabilirsiniz aşağıda indirme linkleri mevcut.

Uygulamanın mantığı basit, bir sipariş aldığınızda ya da bir projeye başladığınızda; Siparişinizin-Projenizin Teslim tarihini, aciliyetini, durumunu, müşterinize ait bilgileri, projenize-siparişinize ait dosyaları, siparişinizin ücretini, tamamlanma yüzdesini vs. gibi bilgileri girip aldığınız işe dair bütün bilgileri tek yerden kontrol edebileceksiniz. 5 adet dil desteği mevcut ve kolaylıkla artırılabilir grafiklerle istatistikleri inceleyebilirsiniz.

Kurulum:
Uygulamayı/Programı indirin ve açın ilk açtığınızda kurulum ekranı açılır ve bu ekran sadece bir kez gösterilir, sizden e-posta ve şifre istenir. Buraya istediğiniz bilgileri girdikten sonra giriş sayfası açılır. Kurulum sayfasında yazdığınız bilgilerle giriş yapabilirsiniz. Bu bilgileri değiştirmek isterseniz profil sayfasından değiştirebilirsiniz. Kurulum bu kadardı :)  bundan sonrası kullanım.

Uygulama Flutter ile geliştirildi ve kodlar tamamen açık kaynak şekilde Github üzerinde yayılandı, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Depolama olarak sqlite kullanıldı assets/db/db.db dosyasını sqlite browser ile açarak görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Mobil uygulama veya masaüstü program yaptırmak isterseniz profildeki Whatsapp'tan ulaşabilirsiniz.


   


Github Link: https://github.com/Aksoyhlc/Order-Project-Tracking
Android Link:https://play.google.com/store/apps/d...c.orderproject
IOS Link: https://apps.apple.com/us/app/order-...g/id6458189699
Windows link (şu an direkt exe olarak indirebilirsiniz ama yakında Microsoft Store'de olacak): https://drive.google.com/file/d/1ojC...ew?usp=sharing