Bilgi dağarcığına güveniyorsan yada ben her yeri gezdim, her şey hakkında bilgi sahibi oldum; diyorsan. Sana yönelteceğim birbirinden güzel soruları cevaplamaya başlayabilirsin


Buldum Buldum bir bilgi yarışmasıdır, ancak cevapları bilmeniz, Doğru harfleri veya rakamları seçmeniz gerekiyor. Genel kültür oyunları kategorisine yeni giren buldum buldum oyunumuzda süre sınırımız var 20 saniyede soruyu cevaplaman gerekli.

Kelime oyunu bazlı olan Buldum Buldum’u internetsiz olarak kullanabilirsin burada her şey serbest!







Futbol oyunlarından ne kadar anlarsın ? Edebiyat senin alanın mı ? ya da sanattan anlar mısın, en son sinemaya ne zaman gittin, peki basketbol oyunlarıyla aran nasıl, her şeyi bildiğini mi düşünüyor musun ?

Buldum Buldum oyununu oynamak mı istiyorsun ?

Bunu yapmak aslında çok kolay sadece uygulamayı indir sana yönettiğim kategorilerden (Eğlence, spor, sanat, edebiyat, Genel kültür vb.) birisini seç kolay normal ve zor bölümlerinde 60 adet soruyu cevapla! Bakalım doğru cevapları bulabilecek misin ?








1000+ çeşit soru ve kelime bazlı cevapları ile sana özel soruları gör, soruların içinde kaybolduysan soruyu patlatabilir yada elmaslarını satarak o sorudan kurtulabilirsin, merak etme elmas kazanmak çok kolay.

En yaratıcı trivia game oyununu sizler için sunuyoruz.





oyunu indir.