Merhabalar. Kodlama konusunda daha yeniyim ve android studio java dilinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum

Sorum; örneğin 1. Sayfada cardviewi kullanarak olusturdugum butonlar var örneğin "kedi, kopek,muhabbet kuşu" butonu gibi. Butona tiklandiginda case metodu ile string değişkenleri içerisinden aciklama olarak adlandırdığım açıklamayı seçiyorum ve putextra metodu ile gönderiyorum 2. Sayfaya ya geciyorum ve 2. Sayfanın textview içeriğini gelen stringi alarak yazdırıyorum ancak birde 3. Sayfam var 3. Sayfaya ise 2. Sayfadan aradığım bir buyon ile geciyorum ve bu sayfada 1. Sayfada tiklanilan butona göre aciklama yapmaya calisiyorum mesela "nasil beslenir?" Butonu ayarladım ama veriyi gönderemiyorum 3. Sayfaya gitmek istediğimde 1. Sayfadaki seçilen string i gönderip 3. Sayfanın textview ine yazdiramiyorum.

Senaryo su şekilde 1. Sayfada kopek seçildi 2. Sayfaya geçildi textview e kopekler ile ilgili genel açıklamayı yazdırıldı. 2. Sayfada bulunan nasil beslenir butonuna tıkladığımda 3. Sayfaya geçip "kopekler mamalarla beslenir bunun yanında şu yemek artıklarınızı verebilirsiniz" gibi bir aciklama yazdırmak istiyorum.

Özet olarak Seçimi 1. Sayfada yapılıp seçilen string leri 2. Ve 3. Sayfadaki textviewlere nasil yazdirabilirim?

Aslinda herbiri için yeni sayfa oluşturarak yapılabilir ancak bu cok uzun ve zahmetli oluyor gereksiz activity kalabaliğı cikiyor ortaya