lostyazilim
tr.link

Bitirme projesi

4 Mesajlar 848 Okunma
acebozum
tr.link

mhaktan mhaktan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Haktan bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bitirme projesi olarak instagrama benzer bir android uygulaması geliştireceğim ancak kafamda halledemediğim sorunlar var.
Öncelikle uygulamayı android studio kullanarak biyere getirmeye çalıstım ancak java bilgimin yeterli seviyede olmaması sebebi ile tamamlayamadım. Ardından uygulamayı önce bir web sitesi şeklinde tasarlayıp bunu mobil cihazlar için uygulamaya dönüştürmeye karar verdim aynı instagram gibi olacak masaüstü versiyonu kısıtlı ancak mobil uygulamadan fotoğraf çekme bildirimleri takip etme özelliği olacak tek farkı fotoğraflara filitre uygulamayacagım. Asıl soru şu ben kafamdaki bu bütün olayı nasıl uygulamaya geçirmeliyim nereden başlamalıyım

Yazı biraz uzun oldu farkındayım anca cidden büyük açmazdayım. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

elektronikssl
webimgo

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Hocam normalde direk proje istesen hayatta vermem. Ama yapamayıp alternatifi yapmak istediğin için elimdeki bir jaynağı sana PM atıyorum. İnan kendi kişisel blogumda paylaşmadı daha :)

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

mühendis adlı üyeden alıntı

Hocam normalde direk proje istesen hayatta vermem. Ama yapamayıp alternatifi yapmak istediğin için elimdeki bir jaynağı sana PM atıyorum. İnan kendi kişisel blogumda paylaşmadı daha :)

Hocam benimde bu tarz projelerim var bna da pm atabilirmisiinz.

suncreative suncreative WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 20 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
ios için açık kaynak kodları mevcut bende isteyenler pm atabilir

wmaraci
wmaraci