-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar aklımda bir mobil uygulama projesi var. Bu projeyi web ortamı için PHP ile kodlayıp yapabilirim. Fakat mobil ortamda böyle detaylı bir uygulamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Uygulamada üyelik sistemi olacak, ve üye tarzları olacak mesela müşteri üye, iş sahibi üye vb. gibi. Daha önce Swift dili ile küçük tabanlı uygulamalar yazdım ama bu yapacağım uygulama her iki platformda da kullanılabilir olmalı, veritabanı bağlantısı olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%94)
Webview kullanıp sadece mobile özel bir web sayfasını gösterebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam webview istemiyorum yani yaparsan ortaya kaliteli bir şey çıkar mı bilmiyorum. Direk mobil uygulama yapmak istiyorum. Yani webview işine de neren başlayacağımı bilmiyorum açıkcası.
Arat - Yazılımın Kaderi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
B4A programıyla start ver önün açılır zaten Php ile de beraber çalıştırabilirsin, IOS a çevirmende çok rahat olur. Kaynak çok yetersiz VB dili kullanılıyor, arayüz çok basit. Temel mantığı çözersen durdurak bilmezsin :) Başarılar dilerim şimdiden
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
edcsmile adlı üyeden alıntı
B4A programıyla start ver önün açılır zaten Php ile de beraber çalıştırabilirsin, IOS a çevirmende çok rahat olur. Kaynak çok yetersiz VB dili kullanılıyor, arayüz çok basit. Temel mantığı çözersen durdurak bilmezsin :) Başarılar dilerim şimdiden
İlk defa senden duyuyorum biraz araştırdım kaynak bulamadım kendi sitelerinde ders veriyorlar galiba :D React Native'i araştırmaya başladım cross platform çalışılabiliyorsa react ile ona başlıcam udemy'de falan kurs gördüm hemde
Arat - Yazılımın Kaderi
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaman kazanmak ve iş yükünü azaltmak için cross platform çalışabileceğim bir yer arıyorum tavsiyesi olan var mı acaba ? Ya da cross platform çalışmak mantıklı mı ? Androide bir uygulama yapsam ilerde ios a nasıl bağlayabilirim. Sonuçta ortada bir veritabanı olacak
Arat - Yazılımın Kaderi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cross platform dilleri çoğunun kendine göre avantajları ve dez avantajları var. Bir kaç dilde deneme yapıp kendini rahat hissettiğini seçmeni tavsiye ederim. Mesela ben ionic ve nativescript kullanıyorum. Veri tabanı için ister uygulama içerisinde barındırı sonra eşitlersin istesen api bazlı çalışırsın. Api için bir hizmet arıyorsan firebase kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Android studio ve ios eğitimleri var. Udemy de temel işlemler eğitimleri 25-49 tl arasında. Ben de başladım ama farklı bir youtube projesi nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**