-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ionic framework kullanarak web sitemin mobil uygulamasını yapmayı düşünüyorum.Fakat şöyle bir sorun var youtube'dan ders videolarını izliyorum ama ders videosunda izlediğim dosyalarla benimki bir değil.İonic framework ile yeni bir sayfa nasıl oluşturabilirim?
Web sitem: yazilimsoru.com
mfgrbz
Zurna da bir çalgıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım & Grafik
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üstad, iyi derecede html, css ve Javascript bilmeniz elzemdir.
Ustalaşmışsanız Ionic ile yazmaya başlayabilirsiniz.
Ustası değilseniz mutlaka mutlaka javascript'i çok iyi öğrenmeye başlayın. Aksi halde Ionic sizin için çok ciddi zaman kaybı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mfgrbz Merhabalar, cevabınız için teşekkür ederim.Ben bir proje üzerinde çalıştıkça daha iyi anlıyorum.Javascript bilgim var.Linkteki videoyu izleyerek öğrenmeye çalışıyorum.
link ama şöyle bir sorun var mesela videodaki kişide olan dosyaların bazıları bende yok.Birde Önerebileceğiniz bir ders videosu var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kelebek Şimdi ben bu kodu nereye yazacağım? Sayfa ismini nasıl belirleyeceğim.Birde bu sayfaya nasıl yönlendireceğim?
mfgrbz
Zurna da bir çalgıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım & Grafik
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce biliyorsanız çabuk öğrenirsiniz, zira youtube'daki eğitimlerin büyük çoğunluğu ingilizce. Ve bizimkilerden daha benimseyerek anlatıyorlar bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mfgrbz İngilizcem fazla iyi değil henüz geliştirmeye çalışıyorum.En iyisi İngilizce videoları izleyip o şekilde öğreneyim.Hem İngilizce'm gelişir hemde öğrenmiş olurum.Daha sonrada ben video çekip yayınlamaya başlarım :)
kelebek cevabınız için teşekkür ederim.Phonegap araştıracağım.İngilizce'm fazla iyi değil geliştirmeye çalışıyorum.Belki bu şekilde anlamaya çalışmak yardımcı olur bana.