-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
selam arkadaşlar. ionic ve angular ile daha yeni yeni uğraşıyorum ancak ufak çaplı bir uygulama geliştirebildim. Ancak takıldığım bir yer var e kaç gündür bir türlü çözemedim. Kısa bahsetmek gerekirse listelenen verilerin yanlarında favoriye ekle butonları yaptım. Basıldığında ekleme ve çıkarma yapıyor bunda sorun yok ancak sayfa yenilendiğinde yada başka sayfaya gidip tekrar gelindiğinde favoride olan kayıtların yanında background image eski haline geliyor. Bunu eşleştirmem gerkeiyor. ücretli yada ücretsiz yardımcı olacak arkadaşlar özelen iletişime geçerse sevinirim. herkese teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verileri, herhangi bir db ortamında tutmuyorsun sanırım, benim önerim, sqlite içeren ufak bir db üzerinde tutman veya web tarafında bir db üzerinden haberleşme sağlaman.
ücret konusunda, pm alabilirmiyim, uygulama detayınıza göre yardımcı olabilirim.
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ŞizofrenikDev'in dediği gibi veritabanında tutmuyorsun galiba, bende yeni başladım sitede php ile json çıktısı şeklinde verip, ionic ile jsonları okuyorum, eklerkende aynı şekilde işlem gönderip php ile veritabanına ekliyorum daha kolay yolu vardır belki ama şuan işimi görüyor php biliyorsanız deneyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cevaplarınız için teşekkür ederim. verileri mysql veritabanında sunucumda tutuyorum. ancak çözemediğim konu şu. giriş yapan kullanıcı favorilere eklediğinde veritabanına favori tablosuna kayıt yapıyor ve kayıtların yanındaki kutucuk tickli hale geliyor. Ancak sayfa yenilendiğinde yada başka sayfadan ekrar o sayfaya gelindiğinde tickli olan kutucuklar ticksiz yani hiç favoriye eklenmemiş gibi çıkıyor. Sorunum kısaca bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Bu "tick" leri herhangi bir kontrole bagladiniz mi?
Ornegin li kontrollerine ng-class gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Evet guzel gozukuyor.
Birsey dikkkatimi cekti. $scope.veriler[index].isFavori isleminden sonra veritabanina vs de yaziyorsunuz sanirim. Onun kodunu eklemediginizi varsayiyorum.
Son dediginize gore sayfa acilirken ng init cok yoruyor ise. onu bir degiskene bagli degil de direk veri.isFavori uzerinden class dosyasi verin.
class="fav{{veri.isFavori}}" gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cevabınız için teşekkürler. Veritabanına kayıt işlemini verileri post ettiğim php dosyasında yapıyorum. ionic üzerinden sadece verileri phpye post ediyorum orda gerekli işlemleri yaptırıyorum. Ben hala eskiden beri kullandığım php mantığıyla düşündüğüm için sıkıntı yaşıyorum :) yani favoriye eklenen verileri bi şekilde listelenen verilerle eşleştirmem gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum yanlışmı. Ama mantığı bir türlü çözemedim. Bu class olayını nasıl yapabilirim peki? bilginiz var mı?