Arkadaşlar henüz dün öğrendiğim birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Web siteniz var ise birkaç saat içinde bunu mobil uygulama haline getirebilirsiniz. Programlama bilgisine ihtiyaç yok.
İlk denememi yaptım ve gayet güzel olduğu kanısındayım.
Öncelikle http://www.appsgeyser.com/ adresine girerek, "Create Now" Ya da "Şimdi Oluştur" butonuna tıklayarak kayıt oluyorsunuz. Listeden Web Sitesi'ni seçin.
Sitenizin adresini yazdığınızda hemen yan tarafta sitenizin telefonda nasıl göründüğünü gösterecektir. Tabi burada önemli olan sitenizin mobil görünümünün nasıl olduğudur. Benim sitem wordpress tabanlı ve "WPtouch" eklentisi yükleyerek çok güzel bir mobil görünüme sahip oldum. (www.oyunokuzu.com - buradan bakabilirsiniz)
Daha sonra yapmanız gereken uygulama ismini açıklamasını girmek ve icon seçmek. Sonra bilgilerinizi girerrek kaydınızı yapıyorsunuz. Uygulamanız indirmeye hazır oluyor. İndirme linki çıkacak karşınıza. Fakat size tavsiyem EDIT bölümünden Advanced (gelişmiş) kısmına girerek bazı ayarlamalar yapmanız. Ayarlarınız bitince "Submit" e tıklayarak kaydedin. En altta "Rebuild my app" butonuna tıkladığınızda güncel ayarlara göre uygulamanız tekrar oluşturulacak.
Tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve google play geliştirici hesabınıza ya da IOS hesabınıza uygulama APK'nızı yüklemek.
Tüm bu saydığım işlemler benim yaklaşık 2 saatimi aldı (3 kez tekrar build yapmam gerekti)
Ortaya çıkan uygulamam : Komik Oyun Caps
Kolay gelsin ;)